Dostum ortamı görüyorsun..temel ve tekniğin çöp olduğu bir saçma sapan ortamı yaşıyoruz..ne yazık ki görünmeyen o kadar pis şeyler yaşanıyor ki ..SPK ,patronlar,spekler,algicilar ,shortcular, bozuk siyasi ortam...vb..
Bu ortamda zarar etmeyen şanslı çok az kişi var ...gesandandan ayrildigimdan beridir zarardayim dostlar...doğruya doğru..o yüzden de can havli ile sermayemin bir kısmı ile kendimi europowere attım ..gerisi de nasiptir ...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Eupower şimdiden piyasa değeri gesanın yarısı olmuş aşırıya kaçarsa gesan a talep gelmesi beklenir .Keko aldığına göre haftaya bizlere alım fırsatı verir. Piyasa 3 ay çok kaygan olacaktır. İzlememek en güzeli yada satıp kenardan izlemek onada geç kalınmış oldu nasip ytd.
dostum almak çok zordu...iki gün önce sipariş vermiştim banka görevlisi aracılığı ile...ilk siparişim gelmedi...sonraki gün sekreter not alacam seans kapanır kapanmaz alış girecem dedi ama sonraki gün sabah beni aradı unuttuğunu söyledi..o gün de alamadık...perşembe akşamı da sekreter denizbank brokerini arayıp sipariş verelim belki de siparişimiz öne geçer dedi...broker ben milyon lot siparişlerine bakıyorum öyle ufak tefeklere bakmıyorum...ufakları ancak sabah saat 9:00 dan sonra girebilirim dedi...ben de o zaman sekreter 25 bin girsin ,broker de cuma sabahı 20 bin adet girsin dedim..
cuma günü saat 11:00 civarlarında akşam sekreterin verdiği emir gerçekleşti ama sabah brokerin yazdıkları tüm gün boyunca gelmedi...pişman oldum keşke tümünü sekreter akşamdan verseydi....nasibimiz de bu kadarmış...galiba bu miktar ile devam edeceğim..
yani işin sırrı akşam seans kapandıktan hemen sonra emir girmektir...yalnız bu süreçte a1, gedik,info ,marbas gibi kurumların öncelik sırasının olduğunu öğrendim...yani bu kurumlar diğer bankalardan çok daha avantajlı...bazı kurumlar 18:10 da emir girebilirken bazıları ta 18:20 ye kadar ancak girme hakları var...
denizbank 18:13 te girebiliyor...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri