Sayfa 690/892 İlkİlk ... 190590640680688689690691692700740790 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 5,513 - 5,520 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by aras67 Yazıyı Oku
    Hayırlı,uğurlu olsun keko üstad,kardeş şirketimize katılmanada sevindim,eskisi gibi daha sık göreceğiz seni galiba,
    Öyle görünüyor..yalnız burada mı yazsam yoksa europowerin asıl sayfasında mı yazsam şaşırdım..europowerin sayfasında tanıdık çok az kişi var..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Öyle görünüyor..yalnız burada mı yazsam yoksa europowerin asıl sayfasında mı yazsam şaşırdım..europowerin sayfasında tanıdık çok az kişi var..
    Keko senin temel analizcilik de patladı galiba daldan dala atlayıp duruyorsun...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Hoş geldin keko dostum. Buraya yaz sen, memnun oluruz.

4.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Keko senin temel analizcilik de patladı galiba daldan dala atlayıp duruyorsun...
    Dostum ortamı görüyorsun..temel ve tekniğin çöp olduğu bir saçma sapan ortamı yaşıyoruz..ne yazık ki görünmeyen o kadar pis şeyler yaşanıyor ki ..SPK ,patronlar,spekler,algicilar ,shortcular, bozuk siyasi ortam...vb..
    Bu ortamda zarar etmeyen şanslı çok az kişi var ...gesandandan ayrildigimdan beridir zarardayim dostlar...doğruya doğru..o yüzden de can havli ile sermayemin bir kısmı ile kendimi europowere attım ..gerisi de nasiptir ...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Hoş geldin keko dostum. Buraya yaz sen, memnun oluruz.
    Geçmişte saydığımız beklentilerin çoğu europowerde dostum...yalnız gesan da ondan sağladığı ürünler ile daha montanli işler yapacak..asıl büyüme europowerde olacak ..
    Europower de tıpkı gesanin yaşadığı süreci yaşayacak...hatta yine patron satışı olacak .

6. Eupower şimdiden piyasa değeri gesanın yarısı olmuş aşırıya kaçarsa gesan a talep gelmesi beklenir .Keko aldığına göre haftaya bizlere alım fırsatı verir. Piyasa 3 ay çok kaygan olacaktır. İzlememek en güzeli yada satıp kenardan izlemek onada geç kalınmış oldu nasip ytd.

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Selamlar arkadaşlar ...bu gün 25 bin adet europower alabildim...siparişim 45 bin adet idi..ancak bu kadar nasip oldu.. şu anda ederinin ne olduğunu bilmiyorum...ama beklentilerini fazlası ile biliyorum ..arzlarda oluşan hareketleri de bir miktar tanıdık..bakalım nasipte neler olacak ?? Tekrardan yenilenebilir enerji sektörüne döndüğüm için mutluyum...
    Keko merhaba, marbaşta ertesi günün alım emri 18:16:00'da veriliyor, ben 18:16:01'de sizin kadar alım girdim ama 1 lot dahi gelmedi, bu işin sırrı nedir?

8.  Alıntı Originally Posted by fcmilan Yazıyı Oku
    Keko merhaba, marbaşta ertesi günün alım emri 18:16:00'da veriliyor, ben 18:16:01'de sizin kadar alım girdim ama 1 lot dahi gelmedi, bu işin sırrı nedir?
    dostum almak çok zordu...iki gün önce sipariş vermiştim banka görevlisi aracılığı ile...ilk siparişim gelmedi...sonraki gün sekreter not alacam seans kapanır kapanmaz alış girecem dedi ama sonraki gün sabah beni aradı unuttuğunu söyledi..o gün de alamadık...perşembe akşamı da sekreter denizbank brokerini arayıp sipariş verelim belki de siparişimiz öne geçer dedi...broker ben milyon lot siparişlerine bakıyorum öyle ufak tefeklere bakmıyorum...ufakları ancak sabah saat 9:00 dan sonra girebilirim dedi...ben de o zaman sekreter 25 bin girsin ,broker de cuma sabahı 20 bin adet girsin dedim..

cuma günü saat 11:00 civarlarında akşam sekreterin verdiği emir gerçekleşti ama sabah brokerin yazdıkları tüm gün boyunca gelmedi...pişman oldum keşke tümünü sekreter akşamdan verseydi....nasibimiz de bu kadarmış...galiba bu miktar ile devam edeceğim..

yani işin sırrı akşam seans kapandıktan hemen sonra emir girmektir...yalnız bu süreçte a1, gedik,info ,marbas gibi kurumların öncelik sırasının olduğunu öğrendim...yani bu kurumlar diğer bankalardan çok daha avantajlı...bazı kurumlar 18:10 da emir girebilirken bazıları ta 18:20 ye kadar ancak girme hakları var...

denizbank 18:13 te girebiliyor...

Sayfa 690/892 İlkİlk ... 190590640680688689690691692700740790 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •