Mehmet yazır hisse nette de muhakkak yazıyordur, kim bilen varmı
Mehmet yazır hisse nette de muhakkak yazıyordur, kim bilen varmı
Takipçi delisi 70 yaşında bir delidir kendisi.En çok artanları # hastag yapar ve bu sayede de takipçi artırdı.Kaale bile almayın.
Bir de 1 ayda Derya diye birisi türedi.Yeni halka arzları # hastag yapıp kaçıncı tavanda çözeceğini yazacağım diyerek 1 ayda 100 bin takipçi yaptı.Bunu takip edenler de yeni yetme halka arzcılar.
Bu hisseyi topluyorlar.Yarın ne bulursanız alın.Yarın halka arzdan alan milyonlarca kişi yeni halka arzlara katılmak için haklı olarak 7. tavanına gelmiş eupwr ları satacak.Astor ,gesan ,sdttr ,smrtg ,alfas gibi hisseleri halka arzda toplayan başını hedef holding patronu Namık ın çektiği borsa çetesi de bu satılan lotları toplayacak ve daha sonra da hisse belirli bir zaman aralığında piyasaya yedirilecek.Yarın 88.95 ten almayanlar ilerleyen zamanlarda 150 tlden europower almaya kalkacak
Europower in içinde bir bir astor a rakip var.Ayrıca Avrupa nın en büyük solarcısı cw enerji den daha da büyüyecek peak pv var.Sun junior zaten ayrı bir hikaye .İnverter gibi ayrı ürünler de büyüme potansiyelinde.Yani europower ebu sektörün her alanında iş yapıyor.Yani europower a ortak olarak yenilenebilir enerjinin her alanına 17 milyar tl ile ortak oluyoruz.100 milyar piyasa değerine 1-2 yılda ulaşırız bana göre.
Acilista tavanda 8.9 milyon lot alici varmis
Su ana kadar yaklaşık 12 milyon lot tavandan alınıp satıldı. !!!
Yer İmleri