Sayfa 403/610 İlkİlk ... 303353393401402403404405413453503 ... SonSon
Arama sonucu : 4876 madde; 3,217 - 3,224 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

1. Bu başlığı şu anda 11 kişi okumaktadır. (2 üye ve 9 ziyaretçi)

11.Muratblsk, ErcanGuduk

Bundan üç yıl önce de sadece ikimiz vardık, şimdide sadece ikimiz kaldık..!!

Tek fark sen yazmayı bir yıl önce bıraktın ben bugün bırakıyorum..!!!

Bu hisseyi aldığım güne lanet olsun, sana inandığım güne lanet olsun, Ahmet denen hırsıza güvendiğim için bana yazıklar olsun..!!!

Anladım ki borsa sadece hırsız o.ç karına kazandıran bir kumar masasıymış, bizim gibi hayal dünyasında yaşayan safların borsada işi yokmuş..!!!

Umarım bir daha asla görüşmeyiz elveda..!!!

Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
    Bir ahmağın son sözleridir..!!!

adama sorarlar 300 bin tl 15 milyon olmuş belanımı istiyordun diye
    nasip....

3.  Alıntı Originally Posted by 11.Muratblsk Yazıyı Oku
    Bu başlığı şu anda 11 kişi okumaktadır. (2 üye ve 9 ziyaretçi)

11.Muratblsk, ErcanGuduk

Bundan üç yıl önce de sadece ikimiz vardık, şimdide sadece ikimiz kaldık..!!

Tek fark sen yazmayı bir yıl önce bıraktın ben bugün bırakıyorum..!!!

Bu hisseyi aldığım güne lanet olsun, sana inandığım güne lanet olsun, Ahmet denen hırsıza güvendiğim için bana yazıklar olsun..!!!

Anladım ki borsa sadece hırsız o.ç karına kazandıran bir kumar masasıymış, bizim gibi hayal dünyasında yaşayan safların borsada işi yokmuş..!!!

Umarım bir daha asla görüşmeyiz elveda..!!!

Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
    Bir ahmağın son sözleridir..!!!
    Amma sövdün yahu senelerdir. 20 üstü yarısını sattın sattığın paranın yarısıyla getir şimdi al işte çok ucuzdu hala çok ucuz ne var bu kadar sövecek anlamıyorum kabak gibi grafik kabak gibi borsa işte.

Neyse param olursa sana destek atacağım ama başlık dolusu senelerdir küfür ediyorsun okurken rahatsız oldum gelip yazma ihtiyacı duydum, böyle küfrede küfrede

KAZANSAN DA HAYIR ETMEZ

müslümanım diye geziyorsun

BÖYLE MÜSLÜMANLIK OLMAZ

kazanınca şükret, kaybedince sabret derim, naçizane!

Sana ilk ve son yazı ağzını ve kalbini inşallah düzeltirsin en kısa sürede. Hayırlı işler bol kazançlar.

4. sirket bu fiyatlar uzerinden geri alim yapmali bence.
    irmik menkul değerler, profesyonel kadrosu ile yıllardır reel hayatta kazandıklarını borsa da heba etmeyi gelenek haline getirmistir

Seçime kadar BIST'in en volatil olduğu döneme girdik. Bu döneme elinde hisse ile girenlerin belli bir stratejileri ve yeterince sabrı olması gerekir. Yoksa anlık fiyat hareketleri ile baş etmek ve dolayısıyla kaybetmemek imkansız. Hele de OZKGY gibi sığ ve manipülasyona açık hisselerde...

BIST'in 14 Mayıs öncesi değişimi ve normalleşmeyi satın alacağını ve bugün itibarıyla bu sürecin başladığını düşünüyorum.

Muhalefetin kazanacağının ve sorunsuz bir devir-teslimin yaşanacağının belirginleşmesiyle birlikte, BIST'in onu yukarı yönlü ivmelendiren yeni bir hikayesi olacaktır. O zaman sıra gecikmeli de olsa OZKGY gibilere de gelecektir. 0,7 F/K ve 0,4 PD/DD ile buralarda kalmayacaktır.
    İşte Hendek! İşte Devekuşu!

Alıyor ama kendine şirkete aldığı 4 lotun birisi yatırımcının olur kıyamaz [emoji41][emoji57]
     Alıntı Originally Posted by İRMİK Yazıyı Oku
    sirket bu fiyatlar uzerinden geri alim yapmali bence.
    SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    nasip....

Bistte gyo algısı zaten bozulmuştu kötü gelen gyo bilançolarıda tuzu biberi oldu bankalara hol. Vs bakınca fk pd 'nin çok fazla anlamı kalmadı özak bunu karlılığıyla aşar derdim ama onunda patronu sorunlu ALLAH yardımcımız olsun...

SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    nasip....

8. Aşırı satılmış birde pozitif Bi uyumsuzluk var para akışı var diyor kim alıyorki sesiz sedasız gizli gizli
    neyse biz şükür diyelim
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

Sayfa 403/610 İlkİlk ... 303353393401402403404405413453503 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •