Sayfa 586/1005 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 4,681 - 4,688 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Bime güvenme Bozkurt abi arbitraj fonu tavanladı onu sonradan
    Dün ayhan başganımda kötü dedi ama yılbaşından bu yana x30 da en çok prim yapan senet yüzde 27 ile bim oldu.
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    badem spor VF teslim etti , VF gelecek yabancıya yer açıyor
    emre geçen hafta yazdım burada ellerindeki tek katalizöre oynadılar KK ilk turda şampiyon olması
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. Boşuna çabalıyor vallahi millet ülkede. Bu Ali Yeşildağ ve Muhammed in anlattıklarına göre çalışanlar bize geri verilse hesapladim adam başı yaklaşık 17.500 dolar almamız gerekiyor. Bundan sonra bu garantili işlerle bir o kadar daha cebimizden alınacak.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. vıop kapanışına göre yarın pıst 100 de 4950 gözüküyor.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5. Ralli olucak derken ben demiyorum kk demiş
    bende olursa şayet diye senetleri not aldım pisyedili abi kk seçilir şelale başlar sonra bahriyeli abinin bugün dediği gibi benim zararımı kim karşılayacak deye hesap sorma bana
    Borsada babana bile güvenmeyeceksin
    Ben çağrı abime güvenirim orası ayrı, haa büsküütcü tahtacıdan zopa yedim mi dersen yedim ama hiç cağrı abime hani zengün olacigdik diye bi günden bi güne ses etmedim ama o püskütcüden bi gün alıcam intikamımı
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by pelerin Yazıyı Oku
    Söz konusu borsaysa babanıza bile güvenmeyin derim.
    Borsa ile ilgisi yok tam olarak dediğimin... Kılıçdaroğlu dış siyasette net dönüş sinyali verdi..Sert bir dönüş olacak..
    Borsaya yansımasını göreceğiz..

Yoksa ben gelince borsa ucacak diyorsa biri, biraz çıkınca tüymek lazım gelebilir

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    emre geçen hafta yazdım burada ellerindeki tek katalizöre oynadılar KK ilk turda şampiyon olması
    Aynen öyle. Adamlar mal çıksın diye gene milletin parasını kullandılar...
    Bakalım eğer kazanırsa KK nın modern bademleri nasıl yönetecek borsayı.. Her devrin kendi bademi var.. Kimi top sakallı, kimi mümin bıyıklı oluyor...

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ralli olucak derken ben demiyorum kk demiş
    bende olursa şayet diye senetleri not aldım pisyedili abi kk seçilir şelale başlar sonra bahriyeli abinin bugün dediği gibi benim zararımı kim karşılayacak deye hesap sorma bana
    Borsada babana bile güvenmeyeceksin
    Ben çağrı abime güvenirim orası ayrı, haa büsküütcü tahtacıdan zopa yedim mi dersen yedim ama hiç cağrı abime hani zengün olacigdik diye bi günden bi güne ses etmedim ama o püskütcüden bi gün alıcam intikamımı
    Reisim püskeviti 5 sene tut bana dua edersin net

Sayfa 586/1005 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •