SON DAKÝKA | Borsa Ýstanbul'da Turkcell hisseleri yoðun satýþ nedeniyle devre kesti.
SON DAKÝKA | Borsa Ýstanbul'da Turkcell hisseleri yoðun satýþ nedeniyle devre kesti.
Türkiye- Rusya iliþkileri, Türkiye- Abd iliskilerinden daha önemlidir. KK'nýn dünyadan haberi yok. Ama Davutoðlu'nun var.
Tsk'yý Suriye batakligina sokan Davutoglu'dur.
"Rus ucagi dusurun talimatini ben verdim" diyen Davutoglu'dur.
Davutoglu'nun yedigi naneleri temizlemek icin cok caba harcandi. Halen temizlenmis degil.
"Emevi camiinde 24 saat sonra namaz kilariz" diyen de Davutoglu'dur. 8 sene oldu.
Dunku disisleri bakanlari toplantisindan hicbir sonuc cikmadi, cunku Suriye disisleri bakani iþi yokuþa sürdü.
Ben olsam yerinde ben de sürerim.
Yoshi
@YoshiEnomoto_
Japon bakaný uydurmayý býrakýn. Yok böyle bir saðlýk bakaný.))))))))))
Yoshi
@YoshiEnomoto_
·
8s
Hatta böyle bir insan bile yok. Yapay zeka ile yapýlan fotoðraf onlar. Orijinal tvit de bu.
https://twitter.com/AIkawa_AIko_jp2/...578683392?s=20
Yok abi dünyadan haberi olmayan, cahil bir adam.Stratejist Abdullah Çiftçi: [Kemal Kýlýçdaroðlu’nun Rusya’ya tehdidi]
“Büyük endiþe içindeyim. Þu tweeti görünce ürperdim. Bu dengeleri koruyamayan biri devletin baþýna gelirse Ukrayna oluruz. Açýk konuþayým.”
Biraz tarih, biraz cografya bilen bunu soylemez.
aywaaa....
reis KK kazansýn diye iki yýldýr çok uðraþtý...
enflasyonu kudurttu
TOKÝ'yi sosyete mütahiti yaptý. toki yüksek fiyatlý yerler satmaya baþlayýnca mütahitler de zýpladý da zýpladý...
bunlar hep KK kazansýn diye yapýldý....
peki KK niye kazansýn?
ne özelliði var?
reis niye adamý kazandýrtmak için uðraþtý...?![]()
KK aslýnda güvenilir adam abi. Tayyip Aðama 12 seçim kazandýrdý. Ekonomi enkaz.
KK günah kecisi.
Tayyip Agam bu enkazý bunun üstüne yýkacak.
Acý ilacý millete KK icirecek.
Tayyip Agam 2 sene sonra erken secimle yeniden gelecek.
Aynen Trump gibi.
Trump'un asla yapamayacagi isleri Biden'e yaptirdilar, 4 sene sonra Trump'u yeniden getirecekler.
Tayyip Agamin Suriye meselesini cozmesi mumkun degil, belki KK cozer.
Gizemdil 19
@GizemdilY
·
5s
Hüdapar:
“Bekar ve yalnýz yaþayan kadýnlarý sahiplendireceðiz”demiþ.
Beni <sahiplendirmek>haddinize mi düþmüþ.Kimsiniz ulan siz…Köpek mi sahiplendiriyorsunuz???😡
Yer Ýmleri