Sayfa 640/1005 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 5,113 - 5,120 arası.

Konu: Viop L

1. Benim tek derdim ülkemin bozulan demografik yapısı.

Akp,mhp,bbp,dsp,yrp,hüda-par ittifakı 5 yıllığına secilir ise hem kureselciler hem rusçular bayram eder.
    Çünkü Anadolu ve Rumeli'de ki Türk nüfusunun oranı daha da azalacak.

CPH2269 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    S.Oğan,
    Amacım seçimi ikinci tura bırakmak. İkinci turda hangi aday bize cumhurbaşkanlığı yardımcılığı ve bakanlık veriyorsa ona destek vereceğiz.
    Bedavaya destek yok.!
    !!

Bunu kendisi söylüyor..Bedava masaya oturmazmış..Terör örgütyle mesafeli olanı destekleyecek vs...

Yani KK 2. tura kalırsa ve fark mesela 3-4 puan olursa; o zaman adrenalin tavan olacak..

https://twitter.com/search?q=%22Sina...ertical=trends

Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    hocam sen 70li yılların sol-sağ denkleminde takılıp kalmışın, dünya çok değişti haberin olsunü
    70 li yılları görmedim.
    90 lı yıllar dersen, evet..
    Fark var mı? Yok sayılır..

Brejnev neyse, putin de aynı..

SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Bilançolar sanayi tarafını destekleyici durumda değil.

Banka bilançoları da geçen seneye göre kötü ama Xbank her türlü diplerde. Yukarıda pay çok. Xusinai de yukarıya gidecek çok yer kalmamış gibi.

Rally olacaksa Banka-Holding-Ulaştırma başı çeker. Sanayi arta kalanları tırtıklar. İstisnalar olabilir Şişecam gibi ( düşen enerji + artan euro iki katalizör )

Örneğin Buradan Akbankı 1.50 pd/dd ye sürsen kimse oo çok pahalandı bu demez

Thy tarafında 10$ çok olası.

Bu noktada yeni politikalar gerçekten önemli.
    Şöyle ki ben değişim olursa kimsenin kalkıp politika faizini 45-50% yapacağına asla ihtimal vermiyorum.
    Piyasaya yakınsayacaktır, yani 28-30% bandına geçip sonra gerekirse kademeli artış olur. Öteki türlüsü intihar olur ve ülkenin fişini çekersin. Kuru baskılamak gibi bir popülist yaklaşımda göstermeyeceklerini düşünüyorum.
    Dolayısıyla borsa için çok büyük bir engel olmayacaktır faiz düzeyleri.

Ralli bankalarla olacaktır , ancak önce toksik etki yaratan tahvillerle alakalı çözüm ne olacaktır. Daha önce yapılmıştı , acaba yine hazine bir takas yoluna mı gidecektir veya nasıl bir çözüm bulunacaktır en önemli kısım bu.
    Sonrası da net bir banka rallisi olasıdır.
    Kim ne dersin şu an dillendirilmeyen IMF dahil birçok şey masaya gelecektir ve dahası not artışı ile alakalı da projeksiyonlar mümkün olacaktır. O durumda dediğiniz oranlar rahatlıkla görülebilir.

Havacılıkta favorim Pgsus. Thy ve tav da müthiş ucuz ve dönem olarak zamanları gelmeye başladı. Pgsus hikayesi daha belirli, gerek Sabiha gökçen pist durumu, gerek 20% kapasite büyümesi gerekse de daha yeni bir filoyla yakıt tasarrufu öne çıkarıyor. Tav da çok ucuz kaldı ama burada KK nın Rusya ile olan ilişki durumu belirleyici olacaktır.

Froto ve Toaso da harika ama önce froto.son çeyrek ile önümüzdeki yılki birleşme satın alınıp yeni modelli Toaso denenebilir.
    Enka en çok gözümün önünde olanlardan. Teknik olarak uçurumun kenarında 200 günlük kırıldı/kırılacak. Ama burada da KK Rusya yaklaşımından dolayı dayak yiyor kağıt. Olası kur hareketinde en çok pozitif etkilenecek kağıtlardan ayrıca elindeki yüklü Amerikan tahvillerinden dolayı orada girilecek faiz indirimi sürecinde para basacaktır.
    Şirket son 1 yıldır yine aktif şekilde iş almaya başladı.

Çok uzun oldu ama hepsi pay vadelisi olan kağıtlar , küçükler ve diğerlerini hep beraber değerlendirip bir yol haritası belirleriz.
    İyi hafta sonları.

5. Bu ülkede şu ana kadar hep küreselcilerin dediği oldu. Rte de en başlarda küreselcilere yakındı, ne olduysa 15 temmuzdan sonra oldu. 15 temmuzun en büyük nedenlerinden birinin de rtenin küreselci çizgiden uzaklaşıp doğuya meyil etmeye başlamasıdır diye düşünüyorum. Rte küreselcilerden fetö olayından dolayı çok büyük kazık yediğini düşünüyor, o yüzden artık denge siyasetini bırakıp avrasyacı kimliğini öne çıkarmaya başladı. Kim derdi perinçek bile bir gün rteyi destekleyecek veya babacan, davutoğlu kk ile bir araya gelecek, hatta bunlara mollaoğlu da eklenecek. Pek dillendirilmiyor ama rusya abd soğuk savaşı gibi ilerlemeye başladı bu seçim. Rtenin ve kknın artık çekinmeden rusya vurgusu yapması da bunu gösteriyor. Bizim yapmamız gereken her iki tarafla da denge siyaseti kurup, anka kuşu misali küllerimizden yeniden doğmak. O yüzden yerli milli hamlesini çok değerli buluyorum. Seçimden sonra kim gelirse gelsin devam ettirilmesi gereken bir motivasyon olmalı bu.

6. Cevap için teşekkürler Abka.

7. Çok talihsiz bir açıklama olmuş bence.
    Bakanlık verene destek ! Bu kadar ucuz mu oylar.
    Yakıştıramadım kendisine.

8.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Çok talihsiz bir açıklama olmuş bence.
    Bakanlık verene destek ! Bu kadar ucuz mu oylar.
    Yakıştıramadım kendisine.
    Şu ortamda 3. Aday olarak seçime giren birinin motivasyonu ne olabilir zannediyordunuz ki.

Sayfa 640/1005 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •