Sayfa 642/1005 İlkİlk ... 142542592632640641642643644652692742 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 5,129 - 5,136 arası.

Konu: Viop L

1. Ne güzel yorulunca Roma ya gidiyorsun. O kadar pervasizlar ki takipvilerinin buna ne diyeceğini biliyorlar. Hakkı var gitsin derler. Buradaki bazı arkadaşlar da yorulunca gidebilecek mi yoksa iç mi geçirecek?
     Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Papa'yı mı ziyaret edecekler acaba?
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Seçim yasakları başlasa da şu viop topiğinde siyaset okumasak. Sıkıldım. Bazen soruyorum burası parti topiği gibi çalışıyor.
    Neyseki bitiyor.

3. Serbest piyasa yok burada barbut oynuyorsunuz. Hele bir olsun da o zaman kimse siyaset yapmaz.
     Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Seçim yasakları başlasa da şu viop topiğinde siyaset okumasak. Sıkıldım. Bazen soruyorum burası parti topiği gibi çalışıyor.
    Neyseki bitiyor.
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Arkadaşlar şirketlerin 10 yıl öncesine kadar çeyreklik bilonçolarını açıkladıkları tarihi bulmanın kolay bir yolu var mı ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku

Örneğin Buradan Akbankı 1.50 pd/dd ye sürsen kimse oo çok pahalandı bu demez

.

Bazen yalnızca paydanın küçülmesi yetecektir.
    Yazdıklarımı üzerine alınma
    Hiç biri sana değil.

6.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Seçim yasakları başlasa da şu viop topiğinde siyaset okumasak. Sıkıldım. Bazen soruyorum burası parti topiği gibi çalışıyor.
    Neyseki bitiyor.
    Viop/borsa siyaset ve politikadan ne kadar ayrı düşünülebilir ki? Propaganda yapanları kastediyorsaniz haklısınız ama siyasi konjonktür yorumlamak ve geleceğe yönelik projeksiyon yapmak bu işin içinde var.

robespierre 1789 fransız devrimini yaparken söylemiş.

adam seni soymuş, yetmemiş çocuğunu da soymuş. o da yetmemiş doğmamış torununu soymuş.
    audentes Fortuna iuvat

8. Pazartesi merkezin kuru ne olur ? Bürokratlar seçim sonucuna göre nasıl hareket eder

Sayfa 642/1005 İlkİlk ... 142542592632640641642643644652692742 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •