Sayfa 689/1005 İlkİlk ... 189589639679687688689690691699739789 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 5,505 - 5,512 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Bu seçimin kaz***** CHP listelerinden giren boş beleş partiler ve MHP dir. Çok saçma bir ülke seçmenine sahibiz ve hala da devam ediyoruz. Nihayetinde et yememenin sonuçları bunlar.
    Asıl piyasa neye yoracak bunu onu göreceğiz bakalım hedge mekanizmam işleyecek mi? Bari badem hisselerim birşeyler yapsın da ben de kazananlar kulübüne gireyim.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    6 tane alakasız partiyle birleşip oylarını düşüren siyaset dehası kemal dedemi gene savunuruz, sinan beyi ve halkı suçlar 3434343ç yenilgi için emin adımlarla adaylık sürecini başlatırız başkanım sıkııntı yok.

Kesin eminim şu an aday mansur olsa CHP almıştı. Sadece iyi parti ile ittifak yapacaktı. Davutoğlu bu ülkedeki 10 milyon sığınmacının mimarıdır, babacan bu ülkede bu kadar borç varsa bunların mimarıdır bunlarla neyin ittifakı yapıldı belli değil. Bedelini bütün millet ödeyecek iş bilmezliğinizin yazık. Dedem alsın başına çalsın daha yaşı genç 80 yaşında iktidara yürür inşallah.

2.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Bu seçimin kazananları CHP listelerinden giren boş beleş partiler ve MHP dir. Çok saçma bir ülke seçmenine sahibiz ve hala da devam ediyoruz. Nihayetinde et yememenin sonuçları bunlar.
    Asıl piyasa neye yoracak bunu onu göreceğiz bakalım hedge mekanizmam işleyecek mi? Bari badem hisselerim birşeyler yapsın da ben de kazananlar kulübüne gireyim.

İnsanlara hakaret ederek ne kazanacaksın.
    Vejeteryanlara hakaret ediyorsun.
    Halk kararını vermiş saygı duymak lazım.

3. Simulasyondayiz... Demek ki Tayyip le işler henüz bitirilmedi. Bir dahakine İmamoğlu na yol vereceklerdir kendisi gelecektir. Bize sunulan bunlar birini seç diyorlar. Ben kemal kazanırsa ortam biraz rahatlar da belki genç nesil yeni oluşumlarla bu piyasadaki ne kadar parti varsa siler atar diyordum olmadı. Hayırlısı güdük borsamizda tirmalamaya devam.
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    6 tane alakasız partiyle birleşip oylarını düşüren siyaset dehası kemal dedemi gene savunuruz, sinan beyi ve halkı suçlar 3434343ç yenilgi için emin adımlarla adaylık sürecini başlatırız başkanım sıkııntı yok.

Kesin eminim şu an aday mansur olsa CHP almıştı. Sadece iyi parti ile ittifak yapacaktı. Davutoğlu bu ülkedeki 10 milyon sığınmacının mimarıdır, babacan bu ülkede bu kadar borç varsa bunların mimarıdır bunlarla neyin ittifakı yapıldı belli değil. Bedelini bütün millet ödeyecek iş bilmezliğinizin yazık. Dedem alsın başına çalsın daha yaşı genç 80 yaşında iktidara yürür inşallah.

4. Forumda ayakkabıcı varsa iki hafta işi iş
    alan olmayacak ama çok ayıda atarlı ergen gelip gidip
    pabuç fiyatı soracak.

Ayakları alışsın diye ucuz fiyat çekmeyin.
    Yazdıklarımı üzerine alınma
    Hiç biri sana değil.

5. Asla hakaret etmiyorum durumu ortaya koyuyorum. On kere aynı hatayı yapıp onbirinci de farklı sonuç beklemem ben. Ben neden Fransa, İngiltere gibi refah içinde yaşayamıyorum onu sorgularım onlar da aç diye meydanlarda bagirmam. Domates benim ülkemde neden onların ülkesinden daha pahalı diye düşünürüm. Hayırlısı. İnsan fakir olur çünkü bazen hayat o şansları ona tanımaz çalışır didinir ama olmaz. İsyan ederse saygım vardır ama isyan etmeyen adama hiç saygım olmaz. Tabiyatim bu diyecek birşey yok.
    Vejeteryan isteyerek yemiyor diğerleri yiyemiyor.
     Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    İnsanlara hakaret ederek ne kazanacaksın.
    Vejeteryanlara hakaret ediyorsun.
    Halk kararını vermiş saygı duymak lazım.

6. Perinçeğin eski kankası tuncay'ın ANKA'sı "adam kazandı" yolunda...
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

7. Yurt dışı 1.8 milyon olarak

%95,453 sandık
    %83.106 seçmen

ile projeksiyon

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. Borsa çok tepki vermez umarım, ilk turda bitmedi ama sonuç belli gibi, meclis belli gibi vs, bakslım ne olacak.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 689/1005 İlkİlk ... 189589639679687688689690691699739789 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •