Yaklaşık yurt dışı yuzde 10 kalmıştır. Tahmini
Yaklaşık yurt dışı yuzde 10 kalmıştır. Tahmini
İstanbul, Ankara ve İzmir gibi en büyük 3 şehri ki seçmenin 3 te 1 i burada alacaksın, Adana gibi seçmen dağilimi Türkiye yi gösteren bir şehri alacaksın üzerine Hdp nin güçlü olduğu 3 ü büyükşehir 13 şehri büyük farklarla alacaksın ama seçimi 5 puan farkla kaybedeceksin. Yapacak hiçbir şey yok.
Geçen ay yurtdışına giderken arkamdaki koltukta yolculuk boyunca bıdıbıdı konuşan bir erkek ile bir kadın vardı. Uçakta tanışıp başladılar galiba konuşmaya. İstemeden hepsini dinledim (bütün uçakla beraber) çünkü başka seçeneğim yoktu.
Adam bildiğimiz galerici kekonun yurtdışında yaşayanı Lambo falan alıp satıyor tek sefer de onbinlerce euro indiriyor cebe. . Kadın ise Atatürkçü CHP'li. Muhabbet ise klasik. Kadın adama herşeyin boka sardığını, doların euronun enflasyonun uçtuğunu, insanların çok zor durumda olduğunu falan anlatmaya çalışıyor...
Adam da buna cevap olarak buna diyor ki: Ama abla burada rte'den çok korkuyor yabancılar biliyor musundiyor. Bir de kafaya takmış yurtdışında oruç tutanlara saygı duyuyolarmış, TC'de kimsenin umrunda değilmiş.
Oruç tutanın önünde rahat rahat yemek yiyormuşuz. Yabancılar utanıyormuş başka yere geçiyormuş
Muhabbetten aklımda kalanlar bunlar. Duyduklarıma şaşırmadım tabi yıllar içinde benzerinden onlarcasıyla karşılaştım daha önce.
Mücadele ettiğimiz kafa bu. Bu adam deyince a*p'nin bütün tabanını böyle dolar milyoneri zannetmeyin tabi. Asgari ücretle çalışanının kafası da bununla aynı çalışıyor. Bi de bu bütün dünyayı falan gezmiş para bok. (kendisi anlatıyor) Bu adamın fikrini değiştiremediğimiz sürece bu ülkeden bir halt olmaz.
Bunların fikrini de daha karizmatik bir liderden başkası değiştiremez.
r*e'nin seçmeni ona aşık. Beyinleri yıkanmış. Bunlar değişmez. Geçmiş olsun.
Kiliçdaroğlu aleyhine konuşmadım hatta destek oldum 2 oğlumla 350 km gelip K K ya oy attık şimdi birazdan dönecez, oy attık ama bizim bile içimiz sinmedi zira Kemal Kılıçdaroğlu yetersizliği afişte bile arkasında 2 Belediye başkanı olmasında belliydi, mitinglerde de insanlar çosmadı sadece kerhen verdi kazansa bile 0.1 puanla işe yaramaz meclisi kaybetti, bu adamın saçma sapan vaatlerine biz oy verirken inanmadık aile sigortası açıktan 15 bin şu bu ülke iki taraf yüzünden de şimdi acı çekecek kasa boş ve olmayan verilecek lise mezunu memura 22 bin şimdi peynir 500 et 750 sene sonu geçmiş olsun.
K. K. Siyaseti bırakmalıdır tarzı aklı, zekası, şekli yetersiz, bu enflasyon beceriksizliği içinde RTE ile arasında en az yüzde 10 farkla seçimi almalıydı. Ali Cemal de kaç kere yazdı çevresinin yolsuzluğuna göz yumuyor çakma gandi diye, Gelecek seçim olursa bu yolu gelip oy kullanmam ne p.. H yerse yesinler. Bu ülkenin insanları ile asla anlaşamıyorum .
George Soros dün gece ölmüş.
https://www.worldbulletin.net/m/worl...d-h215806.html
Asıl bomba CHP'nin listelerinden meclise giren A*P eskileriBu adam gizli A*P'li deyince afaroz edildik burada. Hayrını görün şimdi.
![]()
Yapacak bir şey yok abi. Birilerinin beceriksizliğini, birilerinin de akılsızlığını maalesef biz çekiyoruz, çekeceğiz. Arkasına teneke bağlayıp gitsin şimdi demokrat dede. Sen 350 km diyorsun, ben 350 metre yanımdaki okula gidip oy atmam daha boş yere. 10-15 puan net fark olur.
Yer İmleri