Sayfa 778/1005 İlkİlk ... 278678728768776777778779780788828878 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 6,217 - 6,224 arası.

Konu: Viop L

Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Aslında ISC yi de sağlam aldılar ama adamlar hemen takviye yaptı tabana
    bugün değilse bile bankalar yarın toparlayacak aslında bugün tabana inerse yarın belki aşağıdan takviye şansı verir diye bekliyorum bankaları
    olmazsa bozkurt gib pide ayrana razı gelecek bekleyeceğiz
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    hepsi anlıyorda işlerine gelmiyor algı işini seviyorlar yazıyı doğru okumadıkları için ne demişim gerçek ihtiyacı olan ve lösemili çocuklar hariç demişim.
    Tabi ki senin kararın Bulut, bir art niyetinde yok eminim.
    Ama hem durum hem bölgede yaşanan şeylerin hassasiyeti yanlış anlaşılmaya müsait.

3.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    Muhalif arkadaşlar accık sakin olun.
    İşe realist bakın. Hayırlısı oldu gibime geliyor.
    bir sürü binde bir puanlık parti ve başında 75 yaşında ille de adayım ille de adayım 18.kerede olacak diyen bir liderle bugünün meselelerini çözmeniz aşırı derecede zordu. Bunu kabul edin. Vaat harici pek de reformist bir duruş da yoktu bunu da kabul edin.

yani kısacası bunca ihalenin komple size kalma ihtimali vardı. ve bence yüksek ihtimaldi.

duru bakali zaman ne gösterecek.
    ekonomik vaadleri planlarını geçtim, ama dış politika konusunda son bi kaç günde söyledikleri fecaat idi, açıkça natonun batının sadık köpeği pozisyonuna geri döneceğini ilan etti.. yetmedi, fetöcü cevherinin organize ettiği tapeleri "rus işi" olarak yaftaladı.. bunlar bir kısım seçmende aydınlanma efekti yarattı, -ulan biz ne yapıyoruz, bu gerzeklere ülke yönetimi teslim edilir mi, herifler ülkeyi açıkça ukraynaya çevirecekler diye haklı bi endişeye kapıldı.. aslında kafa kafaya gelen oylar, son haftada yüzde 2-3 bi kaymayla malum sonucu getirdi

4. Hisse vadeliler

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. yaklaşık 1-1.5 senedir beklediğim 200 günlüğe geldi endeks... kimsenin enflasyonu düşürme gibi bir derdi de olmadığına göre altına tekrar sarksa bile çok fazla oralarda kalamaz diye düşünüyorum... dolayısıyla 1.5 sene sonra bugün ilk defa biraz alım yaptım...

daha düşerse kademeli alabilirim azar azar, hala dolar ve altındayım %90 civarında... şu anki dolar bazında fiyatı bana hala ucuz gelmiyor... daha fazla miktarda ve güvenli alım için 2. tur sonrası muhtemel olan dolardaki sıçramayı bekliyorum...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

6. Herif KCHOL, YKBNK, ISCTR alıyordu AKBNK'ı önceden aldı belki, kim vurduya gitti.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bugün değilse bile bankalar yarın toparlayacak aslında bugün tabana inerse yarın belki aşağıdan takviye şansı verir diye bekliyorum bankaları
    olmazsa bozkurt gib pide ayrana razı gelecek bekleyeceğiz
    Abi Bozkuş teyzem perişan oldu. Pala dansöz elbisesi giydirmiş bozkuş teyzeme boyuna para sıkıştırıyor ipikininin arkasına önüne. Pala birazdan gazozu içirir Bozkuş teyzeme artık ondan sonra pide ayran mi yer başka bişi mi orasını pala bilir. Belki kebap yer Bozkuş teyzem

SPOT, piyasa mal almış görünüyor,

Sayfa 778/1005 İlkİlk ... 278678728768776777778779780788828878 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •