ekonomik vaadleri planlarını geçtim, ama dış politika konusunda son bi kaç günde söyledikleri fecaat idi, açıkça natonun batının sadık köpeği pozisyonuna geri döneceğini ilan etti.. yetmedi, fetöcü cevherinin organize ettiği tapeleri "rus işi" olarak yaftaladı.. bunlar bir kısım seçmende aydınlanma efekti yarattı, -ulan biz ne yapıyoruz, bu gerzeklere ülke yönetimi teslim edilir mi, herifler ülkeyi açıkça ukraynaya çevirecekler diye haklı bi endişeye kapıldı.. aslında kafa kafaya gelen oylar, son haftada yüzde 2-3 bi kaymayla malum sonucu getirdi
yaklaşık 1-1.5 senedir beklediğim 200 günlüğe geldi endeks... kimsenin enflasyonu düşürme gibi bir derdi de olmadığına göre altına tekrar sarksa bile çok fazla oralarda kalamaz diye düşünüyorum... dolayısıyla 1.5 sene sonra bugün ilk defa biraz alım yaptım...
daha düşerse kademeli alabilirim azar azar, hala dolar ve altındayım %90 civarında... şu anki dolar bazında fiyatı bana hala ucuz gelmiyor... daha fazla miktarda ve güvenli alım için 2. tur sonrası muhtemel olan dolardaki sıçramayı bekliyorum...
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Herif KCHOL, YKBNK, ISCTR alıyordu AKBNK'ı önceden aldı belki, kim vurduya gitti.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Abi Bozkuş teyzem perişan oldu. Pala dansöz elbisesi giydirmiş bozkuş teyzeme boyuna para sıkıştırıyor ipikininin arkasına önüne. Pala birazdan gazozu içirir Bozkuş teyzeme artık ondan sonra pide ayran mi yer başka bişi mi orasını pala bilir. Belki kebap yer Bozkuş teyzem
Yer İmleri