Sayfa 964/1009 İlkİlk ... 464864914954962963964965966974 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 7,705 - 7,712 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Öyleydi böyleydi değil sorunumuz. Keltoş sandıkla seçimle uğraşıyordu. Nüfus müdürlüğü tümüyle bunun elinde. Oy kullanmayacak olanlar belli zaten. İstediğine kimlik çıkarıp istediği oyu kullanır. Hatayda kimse yok ki o kadar oy kullansın her taklayi atar orada. Sonra bizde birbirimizi yiyelim burada.
    Sorun da orada zaten...

Kazanın doğurduğuna inanıyor herkes, seçimde hiç hile hurda olmayacakmış gibi takılıyor..

Ona göre tedbir alacaklardı...Geçen İnce'nin CB oylamasında da seçim takip sistemi çöktü, şimdi de bir şeyler oldu...ikisinde de başroldeki elemanlar şaibeli...

Herkes satılık...herkesin fiyatı var...İmamoğlu'nun basın danışmanı şu Nagehanı uçağa alan, Palmali Otelde takılırken görüntülendi erenlerle, haberi yapan muhabiri vurdular...

Neyse..susuyorum..

2. Bu Su-33 Cobranin hareketini yapabilen olur ise herkes inebilir.
    https://www.youtube.com/shorts/46NfO75pf3w

https://www.youtube.com/shorts/8QmOepa-TeM

3.  Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    Anadolu ya F-35 B dışında inebilecek uçak mı var?
    Pisti uzatırsan, iniş kalkış ekipmanlarını ilave edersen, fırlatma sapanı, bariyer v.s.,,, tabi bi de bu mesafeden kalkıp inebilecek özel bi uçak carrier model geliştirilmeli...deneysel olarak belki?

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    uçak gemisi nedne uçak seçsin
    Çünkü değil kendisi havuzlu çıkarma gemisi

5.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Pisti uzatırsan, iniş kalkış ekipmanlarını ilave edersen, fırlatma sapanı, bariyer v.s.,,, tabi bi de bu mesafeden kalkıp inebilecek özel bi uçak carrier model geliştirilmeli...deneysel olarak belki?
    O zaman zaten başka bir gemi yapmış oluyorsun mevcut haliyle zaten bu amaç için yapılmış bir gemi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Sorun da orada zaten...

Kazanın doğurduğuna inanıyor herkes, seçimde hiç hile hurda olmayacakmış gibi takılıyor..

Ona göre tedbir alacaklardı...Geçen İnce'nin CB oylamasında da seçim takip sistemi çöktü, şimdi de bir şeyler oldu...ikisinde de başroldeki elemanlar şaibeli...

Herkes satılık...herkesin fiyatı var...İmamoğlu'nun basın danışmanı şu Nagehanı uçağa alan, Palmali Otelde takılırken görüntülendi erenlerle, haberi yapan muhabiri vurdular...

Neyse..susuyorum..
    Abi Anadolu köylerinde muhalifler oy verenler sesini çıkaramaz. Oy verse dahi sandıkta itiraz etmez kendini belli etmemeye çalışır. Çünkü kredi çekecek olursa banka müdürüne söyler muhtar. Kredi borcunu ödemedi traktörü sakladığı yeri söylerlerdi. 35 bin köy var nerde bulacaksın o kadar muşahidi. Şehirde beklemek kolay köyde muşahit bulsan vasıta bulamaz dönüş için. Karnını bile doyuramaz CHP li olursa orada. O yüzden keltoş kolay kolay yapıyor hokkabazlik.

7. Konya'nın hadim ilçesi ve buna bağlı belde belediyeler var. Ben buraya bir kez gittim. 60 km yolu dön babam dön 2-3 saatte gittik. İki araba yan yana geçmiyor. Kaza yapma şansın sıfır ölürsün. Oraya beraber gittiğimiz arkadaş aynen şunu söylemişti. Müdür benim kalemimi kırmış haberim yok. Öyle yerler var.

8. Kredi kartindaki nakit avans kullanımı düşürüldüğüne göre bu kararın piyasa ve alışverişde toplam hacim etkisi ne kadar olacaktır.
    100 milyon kredi kartı var.
    En az 5 milyon kredi kartında full nakit çekenlerin hacmi yarı yarıya düşse bile çok büyük bir rakam ortaya çıkacaktır.
    Ortalama 20 Bin TL düşşe.100 Milyar TL lik bir hacim çıkıyor.

Yeni bir domino etkisi tetiklenmesi mümkün.

https://bkm.com.tr/kart-sayilari/

Sayfa 964/1009 İlkİlk ... 464864914954962963964965966974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •