Artan

13,86 10 18:10
16,73 9.99 18:10
48,46 9.99 18:10
47,80 9.99 18:10
9,49 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

74,25 -10 18:10
1,80 -10 18:10
247,50 -10 18:10
261,00 -10 18:10
355,50 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.483.671.562,50 18:10
7.660.126.892,25 18:10
7.224.558.633,72 18:10
6.414.277.037,00 18:10
6.015.548.689,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 2758 madde; 1 - 8 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Keko malıyetın güzel biz şirketin oraya gelmesine ıhtımal vermediğimizden maalesef 130 tl bandından malıyetlendik !! Sorun değil gesan gibi en az altı ay süre verdim altı ay sonra şirketteki gelışmelere göre değerlendırırız !!
    nasip dostum...şimdi baktığımda astor ,gesan,europowerin de tavan olduklarını görüyorum...bu günlük at başı cwene oldu...sektörü acaba bundan sonra cwene mi sürükleyecek ?? öyle bir ihtimal de var çünkü arz fiyatına göre en az primli olan o...sektörün önü gerçekten de seçimden hemen sonra açıldı..bist 30 hisselerinden bu sektöre kayışlar oldu..tahminlerime göre uzun bir süre daha bu sektör bu şekilde güzel çıkışlar yapacaktır..verilen teşvikler çok güzel..sektörün de önü açık...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    nasip dostum...şimdi baktığımda astor ,gesan,europowerin de tavan olduklarını görüyorum...bu günlük at başı cwene oldu...sektörü acaba bundan sonra cwene mi sürükleyecek ?? öyle bir ihtimal de var çünkü arz fiyatına göre en az primli olan o...sektörün önü gerçekten de seçimden hemen sonra açıldı..bist 30 hisselerinden bu sektöre kayışlar oldu..tahminlerime göre uzun bir süre daha bu sektör bu şekilde güzel çıkışlar yapacaktır..verilen teşvikler çok güzel..sektörün de önü açık...
    Sayın keko bugün smrtg ile başladı hareket asıl eupwr ve Astor hareketliydi sabahtan.bu şirketin 2 seneye kadar konkordato ilan etmiş olmasına yorumun nedir.birde son sene genelde halka arzlarda olan bilanço sisirmesine mumkunse

Alıntı Originally Posted by wracker Yazıyı Oku
    Sayın keko bugün smrtg ile başladı hareket asıl eupwr ve Astor hareketliydi sabahtan.bu şirketin 2 seneye kadar konkordato ilan etmiş olmasına yorumun nedir.birde son sene genelde halka arzlarda olan bilanço sisirmesine mumkunse
    Konkordato ilan etmesi ile ilgili bilgim yok..daha doğrusu bu şirketi hiç incelemedim...son 7_8 aydır üzerimde inanılmaz bir tembellik var...bunun nedeni belkide hisselerin teknik ve temel analize göre hareket etmemesi olabilir..böyle olunca da insan artık düz ky algıları ile hareket etmek istiyor..bilançosunu şişirip sisirmedigini bilmiyorum..

Yalnız bir yıl öncesine kadar bile bu sektör ölü gibiydi...haliyle bu sektörün şirketleri çok zor durumdaydilar..enerji ve özelikle de yenilenebilir enerji tüm dünyada değerli olunca bu sektörün şirketleri de agresif büyüdüler..bu büyümeyi aldıkları işlerden görebiliyoruz...

Geçmişte gesan 5_10 milyonluk işler alıyordu ama son zamanlarda artık 70_100 milyonluk işler alıyor...hükümet büyümeleri için her türlü teşviği veriyor...
    Cw enerji bile daha bir kaç gün önce 32 milyon dolarlık (kabaca 640 milyon TL lik ) iş kapı attı..

Yani bu buyumeler büyük bir ihtimalle şişirme değildir ...sektör işe yetişemiyor..

Kısacası doğru sektörde ve doğru hisselerden birinde bulunduğumuzu düşünüyorum...bu düşünce ile bu hisseye ciddi bir sermaye bağladım...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •