Sayfa 830/1005 İlkİlk ... 330730780820828829830831832840880930 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 6,633 - 6,640 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    @emregunes, Anket sonuçlarına göre seçim öncesi, seçim yatırımı yapan HSBC büyük bir hüsrana uğramış ve malı pazartesinden beri büyük bir zararla eritmeye çalışmaktadır ama babalarında mal aldığını pek göremedim, mevduat faiz oranlarının %40 olduğu ülkenin borsası gider mi bilemedim, Bende anketlere güvenip riske girip de İSCTR alabilirdim, yıllardır her pazartesi FENER de yaşadığımı bu pazartesi de İSCTR de yaşayabilirdim, boşta paramın olmaması bunu engelledi! gerçi long pozisyonumdan ve diğer hisselerden zarar yazsam da İSCTR ile kıyaslanamaz, Şu anda borsada geri çekilme bandı var, haftalık kapanış 4800 üzeri olmazsa ve burayı geçmezse çift band çalışacak, geri çekilme yaşanacaktır, Bu ülkede ya Anket Şirketleri düzgün çalışmıyor ya da "Hiçbir şey olmasa bile kesin bir şey oldu"
    Alıcı olmasa bu kadar büyük satışta endeks bırakın çıkmayı, tabana otururdu. Çünkü diğer tahtalarda da sert satışa tetikleme olurdu...Hep böyle oldu..
    İlaveten yan tahtaları da alanlar var. Ana tahtalarda da hareket var. Ben mal alındığını düşünüyorum..Yoksa senin benim aldığım mal değil bu.. Adamlar 3 kurumdan deli gibi para girişi göstererek bunu neden yapsınlar ki?...Satışı karşılayan güç Ziraat de değil. Çünkü onun daha hacimli aldığı günler bile endeksi tutamamıştı... Bakalım göreceğiz hareketi...

%40 mevduat hangi bankada var ki?
    Yeni gelen müşterilerine yüksek veren bankalar var. Ama 40 değil.. İlaveten 1-2 ay sonra o yüksek rakamı da teklif etmiyorlar. Düzenli olarak alan varsa bilgi versin.

Enflasyon %100 ün üzerindeyken ve daha da büyüyecekken borsada her zaman yatırımcı olur...

Ben uzun vade yatırımcısı değilim. Kısa da olsa bir çıkış hareketinin içinde olup para kazanmaya çalışırım. O hareketin de olacağını düşünüyorum.. Satış olursa da satar çıkarız bir yerden..

En azından benim oyun planım bu

2.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    bi kaç tur aç kapa hafif bi kar, finalde yine short kaldım, 5390 iyi fiyat.. yarın gapli açacak değil ya
    seni yarın kırmam karakemal
    normal şartlarda dün oyunu çözüp pozisyonu ona göre ayarlamanı beklerdim
    sizin bademlerin tahtaları karar aşamasında LEVEL için feyk değilse.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Arkadaşlar sizce spottan dolar alınır mı?

20.50 gibi bu sıralar..Yani 29 mayıstan itibaren dolar ne olur?

Çünkü %35 üzeri mevduat var..o doları nasıl etkiler..?
    dolar normal bırakılmış olsaydı faiz doları düşürürdü...

dolar 1 senedir baskılanıyor...

%80 enflasyonda hiç çıkmadı nerdeyse...

o yüzden düşeceğini sanmam...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Secbul abi var kabzımal işlerinden anlar. kendisi mühendis olur çaycısı fazla maaş alır, secbul abi kıskanıyor yanında çalışan işcisini ama yabcak bişii yok. Az daha okuyaydın da kabzımal olaydın
    secbul dayımız bir tanedir. Laf yok.

5. Hisse vadeliler.

- ISCTR de pozisyon azalmış.

- GUBRF normalde bugün bilanço göndermesi gerekiyordu KAP açıklamasında 17 Mayıs dahil izin aldı diye hatırlıyorum.

- Acaba arbitrajcılar da çıktı mı? Faiz hesaplamaları valör vs den dolayı vade sonuna doğru hatalı olabiliyor, ileri vadede faizler yüksek.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) bankalar arası günlük döviz alım limitini yüzde 25 düşürdü. Merkez Bankası’nın doların yükselişini engellemek için bu kararı aldığı yorumlandı.
    Bloomberg haber ajansının bankacılık kaynaklarından edindiği bilgilere göre; Merkez Bankası interbank (bankalar arası) işlemlerde bankaların günlük döviz alım limitini düşürdü.

Kaynaklar, bankalararası piyasada alınabilecek döviz tutarı limitlerinin yüzde 25 oranında aşağı çekildiği bilgisini verdi.

Bloomberg’ün haberine göre; bankalardan ayrıca, acil değilse firmaların döviz talebinin TL Uzlaşmalı Vadeli Döviz Sözleşmesi işlemlerine yönlendirmeleri istendi.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7. Kur Böyle hergün 4 kuruş 4 kuruş artacaksa sene sonunda 24-25 e geliyor.

8.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Bloomberg’ün haberine göre; bankalardan ayrıca, acil değilse firmaların döviz talebinin TL Uzlaşmalı Vadeli Döviz Sözleşmesi işlemlerine yönlendirmeleri istendi.
    Firma ne yapacak ki tl uzlaşmalı viop kontratı ? Bununla mı ödeyecek malın parasını

Sayfa 830/1005 İlkİlk ... 330730780820828829830831832840880930 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •