Sayfa 70/181 İlkİlk ... 2060686970717280120170 ... SonSon
Arama sonucu : 1441 madde; 553 - 560 arası.

Konu: EUPWR - Europower Enerji ve Otomasyon Teknolojileri San. Tic. A.Ş.

1. Eski Gesan cılardan kimse yazmıyor, herkes sattı mı

2. Yeni İş İlişkisinin Ortaklık Faaliyetlerine Etkisi 18.05.2023 10:42:02
    Ciro ve Karlılığa Olumlu Etki

Açıklamalar
    Şirketimiz, Portekiz Bayimiz aracılığı ile Portekiz'de yerleşik bir firmaya, Güneybatı Afrika ülkesi Angola Cumhuriyeti'ne ve Güney Amerika Ülkesi Peru'ya ‘Muhtelif sayıda ve özellikte Metal Clad ve Dağıtım Trafosu' tedariki konusunda siparişler almıştır. Siparişin bedeli 920.000, -Euro'dur. (Dokuzyüzyirmibin, Euro) (Güncel baz Euro TL kuru ile siparişlerin toplam bedeli 19.697.200, -TL'dir.)

Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.

Saygılarımızla, Maşallah bugün yine bildirim gelmiş.

3. Europower bu kadar ihale alıyorsun yeni gözdelerdensin madem rüştünü ispat etmen lazım hadi şanına yakışanı yap o zaman uç bakalım yeni yeni zirvelere,,,yatırım tavsiyesi değildir zarar edebilirsiniz.YTD.

4.  Alıntı Originally Posted by tablet Yazıyı Oku
    Europower bu kadar ihale alıyorsun yeni gözdelerdensin madem rüştünü ispat etmen lazım hadi şanına yakışanı yap o zaman uç bakalım yeni yeni zirvelere,,,yatırım tavsiyesi değildir zarar edebilirsiniz.YTD.
    şuan bilançonun ya da alınan ihalelerin bir önemi yok hocam kimse sallamıyor maalesef.

ayrıca marjlar şimdilik kötü diyorlar enerji sektöründe,o yüzden 10 milyon usd iş alsa %15-20 kar bıraksa iyi diyemeyiz.

5.  Alıntı Originally Posted by Rapmatic Yazıyı Oku
    Eski Gesan cılardan kimse yazmıyor, herkes sattı mı
    Ben bekliyorum

6. Sanki milletin eline veriyorlar sanki pasta paylaşabilecek varmıdır acaba

7. Aptallık bizlerde bu kağıtlara yatırım yapıcana döviz alsan hiç kaybın olmicak yazık 3 kuruş para kazanalım diyoruz 10 kuruş olarak kaybediyoruz

8. Alıyormuş gibi yapıp da ele vermek ne oluyor arkadaş

Sayfa 70/181 İlkİlk ... 2060686970717280120170 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •