Sayfa 818/1002 İlkİlk ... 318718768808816817818819820828868918 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 6,537 - 6,544 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1.  Alıntı Originally Posted by istanbullu1963 Yazıyı Oku
    arkadaşlar bu yeşil bankanın yatırım tarafı sürekli masraf adı altında kesinti yapıyor hesabımdan... sık sık işlem falan yapmadığım halde en son 270 lira para kesmiş ne olduğu belli değil... aradığımda MKK alıyor bunu bizden diye geçiştiriyorlar. MKK'yı aradım ve "bizim saklama ücreti dışında kesintimiz yok" dediler. bankadan bankaya değişiyor bazıları alıyor bazıları almıyor dediler. bu durum hakkında bilgisi olan var mı? bu aübuk sabuk ücretleri almayan bir yere hisselerimi taşımayı düşünüyorum. fikri olan var mı? selamlar.
    Portföyünüzde ne var? hisse mi sadece
    Bende yüklü miktarda fon var, aylık çok cüzi bi kesinti oluyor(yüzbinde 1 gibi birşey)

2. Günlük takip ettiğim 100ün üstünde fon var, nerdeyse her kategoriden var
    Aylık getiride PPZyi yenen sadece bikaç tane
    zorlu bir ay

3.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Portföyünüzde ne var? hisse mi sadece
    Bende yüklü miktarda fon var, aylık çok cüzi bi kesinti oluyor(yüzbinde 1 gibi birşey)
    yüklü miktarda hisse var ancak durum şöyle: son 1 yıllık MKK masrafı adı altındaki kesintilere baktım, ortalama aylık 30 ya da 40 lira gibi kesintiler var... son 3 günde toplam 325 lira kesmişler... bu kesinti 10 ayın kesintisinin toplamından fazla... yani bir anormallik var... sanki ybanka yıllık aidat icat etmiş gibi bir şey... detaylı bilgi veremezlerse ziraate taşımayı düşünüyorum virman ücreti ne olursa olsun... kızdım...

4. Mkk ücreti olarak, Ziraat bankasından bende de en son aylık 100binde 1 gibi birşey kesilmiş. Daha önce bazı tanıdıklardan da Teb bankasındaki yatırım hesabındaki fon işlemleri için dediğiniz miktarlarda kesinti yapıldığını duymuştum. Farklı uygulamalar olabiliyor maalesef.

5.  Alıntı Originally Posted by istanbullu1963 Yazıyı Oku
    arkadaşlar bu yeşil bankanın yatırım tarafı sürekli masraf adı altında kesinti yapıyor hesabımdan... sık sık işlem falan yapmadığım halde en son 270 lira para kesmiş ne olduğu belli değil... aradığımda MKK alıyor bunu bizden diye geçiştiriyorlar. MKK'yı aradım ve "bizim saklama ücreti dışında kesintimiz yok" dediler. bankadan bankaya değişiyor bazıları alıyor bazıları almıyor dediler. bu durum hakkında bilgisi olan var mı? bu aübuk sabuk ücretleri almayan bir yere hisselerimi taşımayı düşünüyorum. fikri olan var mı? selamlar.
    hangi bankaymış o MKK almayan parayı oraya yatıralım, kimisi de faizsiz satılan fon tutarı kadar kredi tanımlıyordu hatırladığım valör kaybı olmadan alıp satabilmek için...
    Y T D ! ! !

6.  Alıntı Originally Posted by waryemez Yazıyı Oku
    hangi bankaymış o MKK almayan parayı oraya yatıralım, kimisi de faizsiz satılan fon tutarı kadar kredi tanımlıyordu hatırladığım valör kaybı olmadan alıp satabilmek için...
    Aktifbank üzerinde tutuyorum fonları bu güne kadar almadılar. Fon tutarı kadar kredi tanımlayan banka hangisi acaba?
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    Aktifbank üzerinde tutuyorum fonları bu güne kadar almadılar. Fon tutarı kadar kredi tanımlayan banka hangisi acaba?
    aktif valörlu fon alımında ,1 gun parayı repo mu yapıyor ? oran nedir ?

8.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    aktif valörlu fon alımında ,1 gun parayı repo mu yapıyor ? oran nedir ?
    Kendi para piyasası fonunda değerlendirme yapıyor. (IDL) Katılım fonları tarafında ise izahnameleri izin verilenleri kira sertifikası fonunda değerlendiriyor. (MPF)
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

Sayfa 818/1002 İlkİlk ... 318718768808816817818819820828868918 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •