Sayfa 40/1003 İlkİlk ... 3038394041425090140540 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 313 - 320 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Tarafını belli etmiş işte...Daha ne desin...Türkçesi olmayan 2 milyon seçmene de siz ingilizcesini yazarsınız
    taip abisi buna, bahçende yeterli yer yoksa helikopter de inmez ona göre deyince benim bahçeli evim yok ki demiş..

2.  Alıntı Originally Posted by sar Yazıyı Oku
    Şahan Gökbakar attığı tivit ile, Defne hastahanesi için hükümeti tebrik etmiş...
    2 m2 çimento atıldı diye günlerce toshack geçti muhalif kesim.bırakta atsın.nasıl ki ülke de gündem sadece a haber değilse,aynı zamanda fox tv de değil.

son seçimde ki chp nin çok liderli politikalarına ve ortaklarına baktığımda şahsen akp nin kalmasını daha olumlu buluyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    2 m2 çimento atıldı diye günlerce toshack geçti muhalif kesim.bırakta atsın.nasıl ki ülke de gündem sadece a haber değilse,aynı zamanda fox tv de değil.

son seçimde ki chp nin çok liderli politikalarına ve ortaklarına baktığımda şahsen akp nin kalmasını daha olumlu buluyorum.
    Toplumumuzdan güzel bir örnek, ufku görme kapasitesi sıfır... şuan kasırganın gözündeyiz...aklım karıştı chp'liler hastane inşaatını eleştirmiş, oyum akp'ye... tabi akp kalsın, 13 milyon mülteci cok az geldi ...

4.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku

Hastane mi prefabrik yada tek katlı poliklinik mi. Hastanenin odalarını oksijen sistemini göremedim mr tomografi cihazı göremedim ameliyathane yoğun bakım ünitesi doğumhane göremedim. Yoksa gözümüze sokarlardi. Konya'nın küçücük 10 bin nüfuslu yerlerde bile iki katlı hastane var.

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

6.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku

Kovboy kasabası değil. Bar v.s. eksik gibi...

Burası hangi dönemin film seti?
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Kaftancıoğlu paylaştı: Montaj, dublaj yok doğru var…

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, mülteci konusuna ilişkin sosyal medya hesabından bir video paylaştı. Kaftancıoğlu, “Montaj, dublaj yok doğru var. Buyrun!” ifadelerini kullandı.

https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...=sol_surmanset
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Aug 2020
    İkamet
    İSTANBUL-- BEYKOZLUYUZ
    Gönderi
    841
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Hastane mi prefabrik yada tek katlı poliklinik mi. Hastanenin odalarını oksijen sistemini göremedim mr tomografi cihazı göremedim ameliyathane yoğun bakım ünitesi doğumhane göremedim. Yoksa gözümüze sokarlardi. Konya'nın küçücük 10 bin nüfuslu yerlerde bile iki katlı hastane var.
    Tamamen bitince Sokarlar merak etmeyin biraz sabır...

Sayfa 40/1003 İlkİlk ... 3038394041425090140540 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •