Sayfa 693/829 İlkİlk ... 193593643683691692693694695703743793 ... SonSon
Arama sonucu : 6632 madde; 5,537 - 5,544 arası.

Konu: TTRAK - Türk Traktör

1. BASIN BÜLTENİ-TürkTraktör’ün “Geleceğe Hazırlar” podcast serisinin dördüncü bölümü yayınlandı12/05/2023 18:15:00
    TürkTraktör’ün “Geleceğe Hazırlar” podcast serisinin dördüncü bölümü yayınlandı. Yeni bölümde Belentepe Çiftliği Sahibi, Permakültür Uzmanı, Çiftçi Taner Aksel ile ülkemizi derinden etkileyen deprem felaketi sonrası yeniden kurulacak olan şehirlerimizde tarımın nasıl sürdürülebilir kılınabileceği, şehirlerin dönüşümünde tarımın konumlandırılması, sürdürülebilir şehirlerin toplumsal ve kültürel hayatımıza etkileri gibi geleceği şekillendirecek pek çok konu konuşuldu.

Türkiye’nin otomotiv sektöründeki ilk üretici kuruluşu ve tarım mekanizasyonundaki lider firması TürkTraktör’ün deneyimli gazeteci Aslı Şafak’ın moderatörlüğünde gerçekleştirdiği Geleceğe Hazırlar podcast serisinin dördüncü bölümü platformlarda yerini aldı. Tarımı ve şehirleri dönüştürüp geleceğe hazırlama amacını podcast dünyasına da taşıyan TürkTraktör, yılın ikinci programında “Doğayla Uyum İçinde Sürdürülebilir Yaşama Dönüşüm”ü konuştu.

Belentepe Çiftliği Sahibi, Permakültür Uzmanı, Çiftçi Taner Aksel’in konuk olduğu yayında; deprem felaketi sonrası yeniden kurulacak şehirlerimiz ele alınarak, tarımın nasıl sürdürülebilir kılınabileceği, şehirlerin dönüşümünde tarımın konumlandırılması ve sürdürülebilir şehirlerin toplumsal ve kültürel hayatımıza etkileri gibi geleceği şekillendirecek birçok konu değerlendirildi. Eğer sürdürülebilir tarımı başaramazsak neler yaşayabileceğimizin de öngörülerini paylaşan Aksel ile keyifli ve öğretici bir yayın gerçekleştirildi.

“Geleceğe Hazırlar” her yeni bölümde, birbirinden değerli konukların katılımıyla tarım teknolojisinden çevik dönüşüme, toprağın ekonomisinden ilham veren girişim hikayelerine, verimli tarım uygulamalarından sürdürülebilir şehirlere kadar ilgi çekici ve ufuk açan birçok konuyu dinleyicilerle buluşturuyor. “Geleceğe Hazırlar” podcast serisine Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts ve YouTube platformlarından erişilebiliyor.

Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
    Foreks
    Metals Market
    Montel News
    Foreks Twitter

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,273
    Maşallah HBK Temettü HBG her konuda muhteşem . . .

Bedelsizi ne zaman alırız eski tüfeklerden kimse var mı ?
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,273
    Yıllıklandırılmış EFK ,

AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

4.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Maşallah HBK Temettü HBG her konuda muhteşem . . .

Bedelsizi ne zaman alırız eski tüfeklerden kimse var mı ?
    Yakında düşer haberi herhalde, onay geldi diye hatırlıyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    Yakında düşer haberi herhalde, onay geldi diye hatırlıyorum.
    Hep senin hisselerde dolanıyorum Müzikal Abi, selamlar

Merhaba Sn. İsoleyte o zaman ismen de taşıyor olabilirmisiniz? Yada tuprs
    Syg.
     Alıntı Originally Posted by isoleyte Yazıyı Oku
    SM-A217F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by isoleyte Yazıyı Oku
    Eyvallah. Traktör candır, gerisi heyecandır sevgili isoleyte Ereğliden sekenlerin can simididir.

Sevgili YSFKRM güzel noktalara değinmiş. Değerlendirmekte fayda var. Gerçi sen alıyon satıyon, buralar çok verimli olmayabilir senin için

Bakalım ne zaman portföycü olacaksın.

8.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    Eyvallah. Traktör candır, gerisi heyecandır sevgili isoleyte Ereğliden sekenlerin can simididir.

Sevgili YSFKRM güzel noktalara değinmiş. Değerlendirmekte fayda var. Gerçi sen alıyon satıyon, buralar çok verimli olmayabilir senin için

Bakalım ne zaman portföycü olacaksın.
    Şu volatilite bitsin en kısa zamanda yapacağım. Yapıyorum aslında ama final tek hisseye düşüyor sonra 4-5 hisse yapıp başlıyorum sonra tek hisse ilerliyorum, ondan çıkınca aynı döngü. Testere piyasası bitse rahat edecek herkes.

Sayfa 693/829 İlkİlk ... 193593643683691692693694695703743793 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •