Sayfa 693/919 ÝlkÝlk ... 193593643683691692693694695703743793 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 5,537 - 5,544 arasý.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. Kurulda yer alan bu arkadaþýn CV iyiymiþ maþallah.

Emre Baran
    Emre Baran, yazýlým ürünleri alanýnda 20 yýlý aþkýn deneyime sahip bir giriþimci ve yazýlým
    yöneticisidir. Yazýlýmlar arasý yetkilendirme hizmeti veren Cerbos'un kurucu ortaðý ve CEO'su olarak
    görev yapmaktadýr.
    Emre Baran, 2000'li yýllarýn ortalarýnda Türkiye'nin en büyük sosyal aðý olan Yonja.com'un kurucu
    ortaðý ve CTO'suydu. MBA derecesini aldýktan sonra Google'a Kýdemli Ürün Yöneticisi olarak katýldý.
    Bu dönemde Google'ýn reklamcýlýk ürünleri portföyü için 1 milyar ABD dolarý tutarýnda gelir saðlayan
    birden fazla ürün oluþturdu ve hayata geçirdi.
    Google'daki kariyerinden sonra Baran ve üç eski meslektaþý Qubit’i kurmuþtur. Qubit, þu anda
    yüzlerce küresel moda, perakende ve kozmetik markasýna hizmet veren bir hizmet optimizasyonu ve
    kiþiselleþtirme teknolojisi yazýlýmýdýr. Emre Baran, CTO ve yönetim kurulu direktörü olarak görev
    aldýðý 10 yýllýk süre boyunca, þirketin geliþiminin farklý aþamalarýnda ürün geliþtirme ve
    teknolojisinden sorumlu olmuþtur.
    Emre Baran ayný zamanda bir melek yatýrýmcý olarak erken aþamadaki çeþitli þirketlere ve
    giriþimcilere danýþmanlýk yapmaktadýr. Buna ek olarak, Avrupa'nýn önde gelen tohum aþamasý
    yatýrýmcýsý olan Seedcamp'ta Expert-in-Residence görevini yürütmektedir.
    Baran, Pennsylvania Üniversitesi'nden Ekonomi ve Bilgisayar Bilimleri lisans derecelerine ve
    INSEAD'den MBA derecesine sahiptir

https://cerbos.dev/

https://www.crunchbase.com/person/emre-baran

Aðlarsa anam aðlar ardýmdan demiþ Ýbo ballýses

Kurtarýrsa bu herif kurtarýr bizi...
    Yazdýklarým Yatýrým tavsiyesi deðildir.Kendi düþüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadýktan sonra kalaný biriktirme deðil , Birikimi ayýrýp kalaný harcamaktýr...

2. Benim düþünceme göre burdan tek çýkýþ yolu tüm pazarlama ekibinin kovulmasý . Tüm tazminatlarý verilip, kovulmasý. Yepyeni pazarlama ekibinin gelmesi .

Kaç yýldýr bi türlü beceremediler bu satýþ pazarlama iþini.

Ayrýca Emre baran 1 senedir þirkette ,yeni deðil. Somut olarak benim bildiðim bi faydasý yok daha þu ana kadar. Ama inþallah bundan sonrasý için somut bi faydsý olur.

NOT: Yazdýklarým bilgi amaçlýdýr..Yatýrým tavsiyesi asla deðildir. Herkes kendi kararýný kendisi versin.

3. Allahsýz tahtacý... Milletin çolðu cocuðunun rýzkýný hiç ettiniz...

Bugunude boþ geçmeyelim....
    YATIRIM , harcadýktan sonra kalaný biriktirme deðil , Birikimi ayýrýp kalaný harcamaktýr...

4. Siber Güvenlik ve Telekom çözümleri þirketi mi yoksa sadece spekülatör kazansin þirketi mi belli deðil.
    Kaç senede düze cýkacagiz Allah bilir...

5. baskýlanan dolar bugün bankalarda fiyatlamarda 20 tl de geçti. Anlýk 19,84 tl

Ayrýca seçimleri cumhur ittifaký yüzde 90 olarak garantiledi bence. Dolayýsýyla haftaya pazartesi gününden itibaren kýsa vadede dolar tl nin 25-30 tl ye yükselmesini . Sonra da uzun vadede yükeliþini devam ettirmesini..

Yýllýk ortalama yüzde 50 enflasyonun 5 sene sürmesini bekliyorum, yani bi sonraki seçimlere kadar ,5 sene boyunca yýllýk ortalama yüzde50 enflasyon bekliyorum. Bist100 ün de 5 sene boyunca enfaþlsyon kadar yükselmesini bekliyorum.

Seçimleri , az bi ihtimalle eðer seçimleri Milllet ittfika kazanýrsa Bist100 de ralli olmasýný ve dolar tl nin de yatay bi seyir bekliyorum 5 sene. ( Bunu daha önce yazmýþtým zaten... yani Mllet ittifakýnýn kazanmasý halinde BÝST100 beklentilerimi yazmýþtým daha önce )

ULAN yvþklar, bu saatten sonra ben batmayý bile göze aldým isterseniz ebenizin amna kadar düþürün hisseyi..

NOT: Yazdýklarým bilgi amaçlýdýr..Yatýrým tavsiyesi asla deðildir. Herkes kendi kararýný kendisi versin.
    Son düzenleme : lionnes1; 22-05-2023 saat: 11:49.

6. Millet ittifaký kazanýrsa , Kýsa vadede Dolar 25 tl ve uzun yýllar yatay.. Enfalsyon 2 sene boyunca yüksek kalmasýný.. Bist 100 de ise, dolar ve tl bazlý ralli bekliyorum

Cumhur ittifaký kazanýrsa, Kýsa vadede dolarýn 25-30 tl arasý olmasýný ve uzun yýllar boyunca yükselmesini bekliyorum. Enfalsyon yýllýk ortalama yüzde 50 , Bist 100 ise enfalsyon kadar yükselmesini bekliyorum her sene.

Bana göre yüzde 90 ihtimalle seçimleri, Cumhur ittifaký kazanýr

Özetle, seçimleri kim kazanýrsa kazansýn, Haftaya Pazartesi gününden sonra ;

Enflasyon en az 2 sene boyunca yüksek kalacak,

Dolar en az 25 tl olacak ,

Bist 100 ise kim kazýrsa kazansýn yükselecek benim düþünceme göre, hem kýsa vadede yükselecek hem uzun vadede yükselecek. Millet ittfikaý kaznýrsa dolar bazlý ralli yapacak, cumhur ittifaký kaznýrsa , enflasyon kadar yükselecek her sene bist100.

Son düzenleme : lionnes1; 22-05-2023 saat: 14:16.

7. Sn.Lionnes1 ; seçimi kimin kazandýðý önemli deðil bist kesinlikle yükselir bencede. Sonuçta giden yabancýda geri gelecektir.Böyle çalkantalý borsayý kimse býrakmaz. Çünkü marjlar yüksek ve iyi para kazanýyorlar.

Herþey stabil olan borsada risk iþtahý olmaz ama bizdekinde kar marjlarý yüksek buda yabancýyý cazip geliyor.

Boþverelim onu bunu; Kront özelinde ne olura bakalým.

Tarihi operasyon yapýldý Kronta. Þubat ortasýnda 20,84 ü gördüðünde durmasý gerekiyordu ama seçim bist yabancý çýktý derken 14,80 e kadar geri çekildi.

13-14 ocak 2021 fiyatlarýnda þu anda. Fikir yürüttükçe elim ayaðým titriyor sövmek istiyorum.... Töbe töbe...

Tahminim en az kasýma kadar süründürür milleti buralarda.

Yani bistte ralli olsa bile bizim ki uyuz eþek modunda takýlabilir. Yatacak yeriniz yok.Bu operasyonun içinde kim yer aldýysa bu þirketi bu yatrýcýmlarla sürüklediðiniz uçurumdan haberiniz yok....

8. Sayýn Yýldýz Tozu , defalarca yazdým yapýlan soygunun hýrsýzlýðýn büyüklüðünün haddi hesabý yok krontta , çünkü son 2 senede her þey 5 kat arttý üstüne yýllýk 50 enfslayon devam ediyor ve yýllar boyunca da devam edecek yüksek enflasyon , tüm bunlarýn üstüne bu HIRSIZLAR doymak bilmiyorlar, hýrsýzlýklarýna devam ediyorlar. Son 2 iþlem gününde bile yüzde 10 marj yapýp milletin parasýný yine çaldýlar. Doymak nedir bilmiyorlar , doymuyorlar.

Öyle doyumsuzlar ki, býrakýn bu sene sonunu belki önümüzdeki yýl sonuna kadar bile bekletebilirler hisseyi. Her þey beklenir bu HIRSIZLARDAN.

AMA þu kesin ki, isterlerse 10 sene bekletsinler , alacaðýmý almadan çýkmaycaðým bu hisseden.

Ýsterlerse ebelerinin amnaa kadar düþürsünler hisseyi. Ne halleri varsa görsünler.

Sayfa 693/919 ÝlkÝlk ... 193593643683691692693694695703743793 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •