Sayfa 60/1003 İlkİlk ... 1050585960616270110160560 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 473 - 480 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1. sinan gelecek suriyeliler gidecek derken meğerse
    adamlar askere gidecekmiş, tsk.da suriyeli subay devri başlamış..

2.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    şahsi görüşüm şudur.

bahçeli dönemi bitti.mhp nin gerçek oyu da seçimde ki değildir muhtemelen.

bahçeli liderliğinde ki milliyetçilik projesi sonlandırılıp halkın daha çok özü sözü bir olduğunu düşündükleri sinan oğan etrafında milliyetçi tayfayı toplayacaklarını düşünüyorum.

bu kadar yeni bir teşkilatı olan oğan isminin %5 oy alması mhp nin ite kaka aldığı % 10 oydan daha önemlidir bence.
    Oluşumun akım (mülteci sorunu) kurucusu ümit Özdağ, oğan teşkilatı yok temsil ettiği parti bile kk destekleyeceğini acıkladı
    https://twitter.com/BirGun_Gazetesi/...50354013339650

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. Bakın halaret edene ceza yokmu. Ayıp açtırmayın milletin ağzını. Sinan oğan yanlış yaptı nokta... Ben kandilin desteği olanıda istemiyorum. Nokta.

5. Ümit Özdağ: "Sayın Sinan Oğan'ın açıklaması sadece kendi politik tercihidir. Bu açıklama Zafer Partisi'ni temsil etmemekte ve bağlamamaktadır. Zafer Partisi adına açıklama yarın saat 11.00'de benim tarafımdan yapılacaktır"

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    şahsi görüşüm şudur.

bahçeli dönemi bitti.mhp nin gerçek oyu da seçimde ki değildir muhtemelen.

bahçeli liderliğinde ki milliyetçilik projesi sonlandırılıp halkın daha çok özü sözü bir olduğunu düşündükleri sinan oğan etrafında milliyetçi tayfayı toplayacaklarını düşünüyorum.

bu kadar yeni bir teşkilatı olan oğan isminin %5 oy alması mhp nin ite kaka aldığı % 10 oydan daha önemlidir bence.
    Veya başından beri zaten Bahçeli' nin tezgahıydı bu....Bahçeli sonrası için final sınavı...

7. ülkücü değilim mi demek istemiş

Sayfa 60/1003 İlkİlk ... 1050585960616270110160560 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •