Buda gesan gibi olabilir...önce kaplara tepki vermez ,biriktirdikce biriktirir sonra tüm borcunu bir seferde agresif çıkarak verir...sanki gesanin yolunda...![]()
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Kap haberinden sonra bu gün atlayanları dökmeden gitmez bu oturan boğa a...k... nasılsa kap geleceğini onlardan iyi kimse bilmez kap haberine atlayan (oltaya atlayan aptal balıklar gibi) biz göccük yatırımcılarıda düzeltmeden gitmeyecek gibi mutlaka teknik taktik vardır bir bildikleri bir şekilde panikli bir havada punduna getirir defterimizi dürerler kılın tüyün en ince ayrıntısına göre hesabını yapmışlardır köftehorlar.
Yani bu fiyattan koca koca kapları ky ya mal itelemek için mi attılar ziraat zaten malını güzel güzel satıyordu alıcısıda çok şükür vardı yani 130 lirada gezen hisseyi 135 liradan vermek içinse hisse daha çok aşağılara gelir buradan satılan yine buradan mı toplayacak
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
Bence hiç öyle değil bu kaplar hisseye oynayanlara burun kıvıranlara götürüp getirenlere uyarı atışıydı patron hisse mi madara etmeyin izin vermem niteliğindeydi
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
Geçmişte gesan için de bu çok söylendi ama vakti gelince tıkır tıkır gitti...ikinci bir konu da patron hissesinin çıkmasını istiyor...bu çıkışlar ile taninirligi artıyor,kredibilitesi yükseliyor..yani itibari artıyor...son zamanlarda bu yolu tutmanın çok büyük avantajlarını gördüler...yenilenebilir enerji sektöründe gesan çok güzel örnek oldu patronlara ...gesan ilk arz olduğunda değeri 2 milyar bile değildi..bu gün 20 milyardan fazla degeri oldu..patronlar da milyon lotlar satarak ceplerini doldurdular...yatırımcılar da çok kazandı..
Bence bu örnek ortada durduğu sürece birçok şirket bundan ders çıkaracaktır...patron boşuna scuterlara binip twiteerda reklamını yapmıyor...vardır bir bildigi...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri