Sayfa 75/342 İlkİlk ... 2565737475767785125175 ... SonSon
Arama sonucu : 2734 madde; 593 - 600 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    hissemiz şeker yatırım yüzünden bu gün tavan olamadı ama psikolojik olarak 146,50 tavanını görerek 144,40 direncini kırdık..yine 140-145 aralığında ciddi maliyetlenmeler de oldu...dikkat ettiğim başka bir konu da günlük ağırlıklı ortalaması 141,70 iken kapanış fiyatı 141,90 oldu...buda alıcıların iştahlı olduğunu gösteriyor...

yarın büyük bir ihtimalle smrtg güçlü bir çıkış yapacak...alfas da ona ayak uydurabilir...biz de ayak uyduracağız...

bu gün diğer takip ettiğim astor ,gesan ve europowerden daha iyi bir performans sergiledik..buda bizim yolumuzun hala uzun olduğunu işaret ediyor...tavan olsaydı elbette daha çok sevinecektik...ama olmamasını da çok kafaya takmamak lazım..kapanış ve iştah güzel...144,40 -146,50 aralıklarının üzerinden yapacağımız kapanışlar önümüzü sonuna kadar açar..

o vakit de 160 veya 180 ler gündeme gelir..bence buna çok yakınız..sabır sabır sabır...
    Selam, daldan dala zıplıyorsun Ereğli, Vbtyz, Teknosa, Gesan duruyor mu ?

M2003J15SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by delpiero7474 Yazıyı Oku
    Selam, daldan dala zıplıyorsun Ereğli, Vbtyz, Teknosa, Gesan duruyor mu ?

M2003J15SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Eskiden tek hisse takilirdim son 6-7 aydır 5 hisseye sermayeyi bolusturdum..o yüzden de daldan dala atliyormuşum gibi görünüyor...aslında öyle değil..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Biraz dinlensek iyi olur, seçim günü de geldi çattı..

selamlar herkese bol kazançlar...çok ufak alımlara biraz daha alım yaptım bakalım tabi az daha aşağıya geldi

gelirse kursun var bensiz bir yere gitmeyin ))
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    selamlar herkese bol kazançlar...çok ufak alımlara biraz daha alım yaptım bakalım tabi az daha aşağıya geldi

gelirse kursun var bensiz bir yere gitmeyin ))
    buradayız dostum...sabırla bekliyoruz..durmak yok..yola devam..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. bu hissede de tıpkı gesan gibi bol bol kap var...yeri ve vakit geldiğinde ortaya çıkacaktır.. arzdan sonra şirkete bol nakit girmiştir...bu nakit ile işler de açılmıştır..

7. cwen ile eupwr tahtayı yönlendirenler aynı yada beraber hareket ediyorlar dünkü alanlar bugün satıyorlar alnlar dünkü satıcılar hep aynı kurumlar

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    buradayız dostum...sabırla bekliyoruz..durmak yok..yola devam..
    endekste bir silkeleme bekliyorum bakalım o sırada fırsat gelirse beklediğim bir rakamdan güzel bir alım yapayım diyorum gerisi kısmet ))
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 75/342 İlkİlk ... 2565737475767785125175 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •