Sayfa 195/246 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245 ... SonSon
Arama sonucu : 1961 madde; 1,553 - 1,560 arası.

Konu: GBPUSD (Cable)

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    7 sayısının gizemi: Din, Folklor ve Mitolojide Yedi (7) rakamı: Bu makale, 7 sayısının Sümerlerden başlayarak Ortadoğu ve eski dünyaya yayılan kutsal anlamını ve çeşitli söylencelerdeki yerini incelemektedir. Haftanın 7 gün olması, 7 gezegen olması, 7 metal parçasının olması ve 7 tane kıtanın olması gibi pek çok sır olduğunu belirtmektedir.

7 (Yedi) Rakamının Gizemi Başlıklı Paylaşım: Bu paylaşım, 7 sayısının hem fiziksel hem de ruhsal tamlık ve mükemmelliğin sayısı olduğunu ve Tanrının her şeyi yaratmasına bağlı olarak anlam kazandığını ifade etmektedir. Ayrıca 7 sayısının matematiksel özelliklerine ve çeşitli kültürlerdeki kullanımına da değinmektedir.

7 Sayısı Neden Birçok Kişi İçin Özel Bir Sayıdır? - Matematiksel: Bu makale, tarihsel olarak 7 sayısının toplumda, kültürde, dinde ve psikolojide önemli bir rol oynadığını ve sayıya bu kadar ilgi duymamızın 7 nedenini sıralamaktadır. Bunlar arasında doğanın yedi renkli gökkuşağı, insan vücudunun yedi çakrası, yedi ölümcül günah ve yedi erdem gibi örnekler verilmektedir.
    DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Ant geç kalıyorum.

Selim kaçar...

(Adım Selim )

kib

Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    Ant geç kalıyorum.

Selim kaçar...

(Adım Selim )

kib
    İyi antremanlar. Diğer yazılarınıza cevap uzun sürer diye sonraya bıraktım.önemli konular.

saygılar Selim bey. Çok memnun oldum.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Antrenman yine yorucuydu ve öve ölü gibi geldim.

Yarına kadar çabuk toparlayayım diye evde ne kadar sarımsak soğan varsa yedim. (faydalı bilgi: sarımsak ve soğan anti inflamatuar özellikleri sayesinde kas ağrılarının çabuk geçmesini sağlar)

Beynime oksijen falan gidince ayaklandım, evi toparladım, internetten sipariş ettiğim şezlonga monte ettim ve balkona kurdum. Defalarca yanlış parçaları yanlış yerlere monte ettim ve söktüm. Babam beni görse yüzüme tükürürdü

Gelelim BIST Kapanışına....Formülümüz çalıştı ve birinci olduk, üstelik çok küçük bir sapma ile.

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    25.05.2023 PERŞEMBE xu100 KAPANIŞ : 4.427,99

1.miz sn Selym: 4.426,41

2.miz sn adestim : 4.424,61

3.müz sn Muhammetege : 4.404,69

.................................................. .................

Sn Selym ,Sn Adestim ve sn Muhammetege arkadaşlarımı kutlarım.Alkışlar olsun.

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Ne yalan söyleyeyim ben bundan çok etkileniyorum, her bir kişinin verdiği karar toplamda dev doğru bir kararın parçası.

Dev bir beynin içinde yaşadığımızı düşünüyorum ve bizler de o beynin küçük parçalarıyız. Yani hepimiz aynı şeyiz aslında.

Aynı deneyi yüzlerce kişinin katılımıyla yapsak eminim ki çok ciddi hassasiyetleri de tahminler yapmak mümkün olur. Yarın ilk işim gidip bir tane FX şirketi açıp SPK lisansı almak olacak

En iyi 400-500 traderın hedeflerinin ortalamasını alıp paraya para demeyeceğim.

Hayaller hayaller...

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    Akıntının tersine işlem açtım ...

Daha doğrusu şöyle bir şey var, söylemezsem çatlarım. Bekleyen ALIM işlemi (BUY LIMIT) yerleştirdim. 3 saat geçti ve işlem gerçekleşmedi, fiyat oraya gitmedi yani. Yeter artık deyip kendim manuel işlem açtım. 5 dakika geçmedi, ve fiyat 3 saattir gitmesini beklediğim seviyeye gitti. Sanki inadına yapıyor...

Neyse, XAUUSD hem W1, hem de D1 trend aşağı yönlü. Ben maceraya atlayıp buradan H4 zaman diliminde ALIM işlemi yaptım. Bu işlem için önemli olduğunu düşündüğüm bir seviyeyi (2002-2000 arası kırmızı bölge) hedef seçtim. REM düşük olduğu için, içim rahat (Mavi Renkli Çizgi = SL)...

Bu işlem STOP oldu, bekleyen satış emirlerim devreye girdi. STOP olurken gideni geri aldım. Bir adım ileri gitmedim yani

İşlemlerden bir tanesini taşımak için açık bırakmıştım ve şu anki geri çekilme karda olan o işlemi de an itibariyle nötrlemiş durumda...

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    EURUSD - D1

REM düşük olunca bu fırsatı kaçırmak istedim. (REM: 30)

Hedef olarak bir sonraki Destek Seviyesini belirledim (+87 PİP)

Nolur nolmaz diye yine yukarıya bekleyen alım emri de yerleştirdim. Onun hedefini henüz belirlemedim.

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    CADJPY - D1

Parite önemli bir seviyenin üstünde.

AB=CD olacağını varsayarak, alım işlemine girdim. Hedef AB=CD hedefi olan 105,60 Seviyeleri. Ben yine de onun öncesinde önemli bir Direnç Seviyesi olan 104,80 'lere koydum TP.

Hayırlısı olsun, zaman herşeyi gösterecek.

Sayfa 195/246 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •