Dow 33 bin ama çıkış için bir neden yok.. Veriler ve grafik düşüş diyor.. Fake bir çıkış bekliyorum short pozisyonda..![]()
Dow 33 bin ama çıkış için bir neden yok.. Veriler ve grafik düşüş diyor.. Fake bir çıkış bekliyorum short pozisyonda..![]()
Dow 33040
Altin 1940
Şu an..
Pazar seçim var.. Son defa oyumu vericem.. Daha önce de dedim CHP benim için bitmiştir..
Kazanacağımızı düşünmüyorum.. Kazansak bile oylarımızı kimse koruyamayacak.. Korusak bile içeriden satılıcaz onurunu paraya satan insanlar tarafindan.. Dejavu..
Geçen bir arkadaşa şöyle dedim aynen.. Böyle iyice dibe vuralım ki.. Bir daha dini siyasete alet edemesin hiç kimse.. Herkesin ağzı yansın.. Daha da kimse kimseye Allahsiz Kitapsız deme cüretini gösteremesin..
O yüzden kazansakta kaybetsekte bu sefer kafam ve vicdanim rahat..![]()
Pazartesiden itibaren tam zamanlı işe çağırdılar.. Herkes bana imrene imrene nazar degdirdi
Yoğun olucam.. Neyse ki seviyorum çalışmayı da insanlari da..
Pozisyinlarimin akıbetini ara ara yazarım.. Hepsini kar ile kapaticam insallah..
Sevgiler ve iyi tatiller herkese..![]()
Bu akşam yine ingilizce pratik grubu var, antrenmnadan cikar cikmaz yola koyuldum...
Vapurdan selam gondermek istedim...
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
![]()
DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız
Şöyle bir konbinle dışarı çıkıp dans etmek istiyorum. Belediyenin hoparlörlerinden de aynı müzik çalsın ama:
(Allah rahmet eylesin, çok seviyordum Harun Kolçak 'ı)
DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız
Yer İmleri