Dow 33 bin ama çýkýþ için bir neden yok.. Veriler ve grafik düþüþ diyor.. Fake bir çýkýþ bekliyorum short pozisyonda..![]()
Dow 33 bin ama çýkýþ için bir neden yok.. Veriler ve grafik düþüþ diyor.. Fake bir çýkýþ bekliyorum short pozisyonda..![]()
Dow 33040
Altin 1940
Þu an..
Pazar seçim var.. Son defa oyumu vericem.. Daha önce de dedim CHP benim için bitmiþtir..
Kazanacaðýmýzý düþünmüyorum.. Kazansak bile oylarýmýzý kimse koruyamayacak.. Korusak bile içeriden satýlýcaz onurunu paraya satan insanlar tarafindan.. Dejavu..
Geçen bir arkadaþa þöyle dedim aynen.. Böyle iyice dibe vuralým ki.. Bir daha dini siyasete alet edemesin hiç kimse.. Herkesin aðzý yansýn.. Daha da kimse kimseye Allahsiz Kitapsýz deme cüretini gösteremesin..
O yüzden kazansakta kaybetsekte bu sefer kafam ve vicdanim rahat..![]()
Pazartesiden itibaren tam zamanlý iþe çaðýrdýlar.. Herkes bana imrene imrene nazar degdirdi
Yoðun olucam.. Neyse ki seviyorum çalýþmayý da insanlari da..
Pozisyinlarimin akýbetini ara ara yazarým.. Hepsini kar ile kapaticam insallah..
Sevgiler ve iyi tatiller herkese..![]()
Bu akþam yine ingilizce pratik grubu var, antrenmnadan cikar cikmaz yola koyuldum...
Vapurdan selam gondermek istedim...
ANE-LX1 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
![]()
DEMO Ýþlemlerdir - Kale Almayýnýz
Þöyle bir konbinle dýþarý çýkýp dans etmek istiyorum. Belediyenin hoparlörlerinden de ayný müzik çalsýn ama:
(Allah rahmet eylesin, çok seviyordum Harun Kolçak 'ý)
DEMO Ýþlemlerdir - Kale Almayýnýz
Yer Ýmleri