Sayfa 16/268 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon
Arama sonucu : 2140 madde; 121 - 128 arası.

Konu: GLYHO- Global Yatırım Holding

1. Yazışma bitti......beşiktaşk.....

2.  Alıntı Originally Posted by aysha Yazıyı Oku
    Yazışma bitti......beşiktaşk.....
    Seninle yazıstığımı kim söylediki?.. .....
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

3. 26 Mayıs önemli, 8 Haziran da önemli… Haziran mayıstan, temmuz hazirandan, ağustos temmuzdan daha iyi olacak, olması beklenir. Eylül zaten şarkılara konu bir ay…

4. S.a . hayırlı ve Bereketli Cumalarımız olsun.. Dile kolay 20 küsür yıldır başta patron ve hakim güç özellikle küçük yatırımcının canını yakmaya devam ediyorlar. Olsun ne yapalım ki bu zamana kadar çekilmesi gereken bir şeylerimiz vardı deyip bu zaman kadar bekledik. Artık bundan sonrası ömrümüz yeterse bekleyeceğiz. Glyho tasarruflarımı değerlendirmeden önce ilkokula giden çocuğumun ünv masraflarını karşılamak için yapıyorum demiştim ki lafıma boğuldum. Gelinen noktada oğlum liseli oldu. Allah hepimizin çocuklarına başta ahlaklı, ülkesine yararlı sonra sağlık sıhhat ve huzur içerisinde geçirebileceği nice güzel yıllar versin. Allah hepsinin bahtını açık eylesin.
    Hayatımda bazen yanlız kalınca bir kenara çekilir sesli sesli konuşurum. Acaba; bu şirket özelinde neden bu kadar çile çekeriz, çektirilir. hayat bu çileyi çekmeye değer mi, ya da bu çileyi çekecek kadar uzun mu? ne bileyim bunun gibi bir çok soru aklıma gelir. Tabii bu sorulara kısmen cevap kendimce verebilirim ama kesin cevabını bulamam.
    Sayın beşiktaşk'ın dediği gibi artık benim köyümde bile bir ev almak çok zorlaştı. Sayın BKB kızacak belki ama artık eskiden hayallerim olan 100 TL bile kurtarmıyor ki benim ev almam hayalinde ötesine geçti ki Allah'ın mucizeleri gerekir. (Allahın mucizelerine de inanırım)
    Son olarak halen araştırmaya, sorgulamaya devam ediyorum ki geçenlerde 23 .05 2011 yılında Cumhuriyet gazetesinde(isteyen bakabilir) Kanal İstanbulu'un Kanal İstanbul Ofer olduğu görüşünü paylaşan bir yazı okudum. demek ki bu konuda sadece ben bu görüşte değilmişim.. Saygılarımla...

5. Uçan ucana ama bizim prensesin kağıdı eksi ))))) eeeeeeee bu işler her kişi değil er kişi işi. . . . . . . neyse bir ara bakarız burayada. . . . . . sevgili aysha seviliyorsun. . . . . . .
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

6. Herkes yapacağını, yapması gerekeni yapıyor. Selam olsun
    20 kusur yıllık GlYHO yatırımcısı olarak bunlar ne ilk ne son olacak. Taaaaa ki Bu holdingin satıldı yada battı haberini alana kadar..
    Son olarak aklıma gelmişken sayın Silici haklıydıniz ( bu hissede sayın KM dışında, en az sayın KM kadar hakim bir güç/ güçler var)..
    Yine son olarak şunu anlamıyorum. Bu hisseyi bu fiyatlarda tutmak kime ne kazandırır. Olsa olsa bu fiyatlardan yeni yatırımcılara hisse kazandırmak olur.. Saygılarımla

7. Patron bugün hisse ile ilgilenemedi. Nassau da açılıştaydı ondandır.

8.  Alıntı Originally Posted by Ozy Yazıyı Oku
    Patron bugün hisse ile ilgilenemedi. Nassau da açılıştaydı ondandır.
    Sayın Ozy gülmek istiyorum.... Patron ilgilenemedi mi. Yapmayın Allah aşkına.. Eskiler bunun böyle olmadığını bilirler. Benim açımdan sürpriz olmadı ki eğer GLYHO bugünkü yükselişe ayak ugdurssydi asıl o zaman sürpriz olurdu. Derdim ki sayın patron ve ekibi tahtayı serbest bırakmışlar.. Sorun yok...
    Yıllar önce şuan düzenlenmeyen telekonferanslarin birinde yine bugünkü gibi hisse fiyatının düşüklüğünden dert yanan bir yatırımcı arkadaşa sayın KM tahtada herşey bizim kontrolümüzde demişti ki bugün belki sayın KM nin tahtadaki gücü tartışılabilinir. Neyse buda çok önemli değil.
    Ben sayın KM nin çaresiz kaldığına üzülüyorum. Büyük borsacinin bunlara tenezzül etmeme gerekirdi diye düşünüyorum. Sağlık olsun... Saygılarımla

Sayfa 16/268 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •