Sayfa 166/1003 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 1,321 - 1,328 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1. Ülkenin yarıdan çoğu bu akşam ülkeyi kurtardığını düşünüyor ya işte acı olan o. Ülkeyi bilimum dis güçlerden, pkk ve fetoden, lgbt den kurtardiklarini düşünmeleri esas acı olan.

Düşman yarat, ülkeyi yonet. Ne kadar kolay yahu )

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Ülkenin yarıdan çoğu bu akşam ülkeyi kurtardığını düşünüyor ya işte acı olan o. Ülkeyi bilimum dis güçlerden, pkk ve fetoden, lgbt den kurtardiklarini düşünmeleri esas acı olan.

Düşman yarat, ülkeyi yonet. Ne kadar kolay yahu )
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    sevgili forumdaşlar gençlik kollarından başlayıp yaklaşık 35 yıla yakın
    bazı dönem aktif bazı dönem dinlenme modunda
    shp+chp bulundum
    ülkemizde sol oyun maxsimum 25 27 aralıgında oldugu bir gercektir
    bugün kk yüzde 48 oy toplamısında mimarı olması unutulmamalıdır
    aday olmaya bilirmiydi bu elbette tartışılır lakin k k linç etmek dogru degildir
    kaldıki aynı ideoloji güden forumdaşların burada bir birini taşlaması son derece yakışıksız bir hal almış olması üzücü
    Dostum mesele yüzde 48 almak mı kaybetmek mi, yıllar evvel bir spor yorumcusu, insanlar 2. leri hatırlamaz, 2. Olmanız sadece sizin için önemlidir. Başkaları için değil. Demişti.

Adamlar yalandan muhalefet yapıyor, zaten K. k. Nın arkasında duran zevat tuzu kuru, bakın Faik Öztrak açıklamalarına 70 lı yılların dışişleri gibi ruhsuz, monoton kağıdı okuyup gidiyor.

Oysa milletin çocuklarının geleceği çalındı mühendis olmuş asgari ücretle işe başlayan çocuklar var, öte yanda çaycı olup 22 k ile
    devlette çalışan torpilliler.

Kemal K. milleti resmen kandırdı. Ötesi yok.

Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Senin gibiler oldukça CHP asla ülkeyi yönetemez. adam akıllı İttihatçılar gelmedikçe CHP den hiç bir şey olmaz. Hala Canan kaftanci diyorya yemin ederim cildirtiyorsuniz beni
    Burada KK hakkında hiç eleştiri yapmadım..Hatta bana göre geçmş yazılarada bakabşkşrsşnşz %25 oyu olan bir parti birçok belediyeyi AKP den aldı...Bir strateji ile bir masa kurdu...Ama bu seçimde muharrem gibi oyumu 2 puan artırdım başarılıyım falan da ben duymadım...

RTE nin elinden kaftancı istanbulu aldı , hemde defalarca oy sayımı yapılmasına rağmen...

Yoksa seçimi o gece satan CHP derin yapıların mı başa gelmesini istiyorsunuz...

5.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Ortamı germeyin .. yorum yapmak başka bir şey ama ortamı geriyorsunuz zorla insanları kendinize saldırtıyorsunuz
    Sizde objektif olun.

6. Neyse ben hisseneti birakiyorum herkese iyi bogulmalar.

Sayfa 166/1003 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •