Ülkenin yarıdan çoğu bu akşam ülkeyi kurtardığını düşünüyor ya işte acı olan o. Ülkeyi bilimum dis güçlerden, pkk ve fetoden, lgbt den kurtardiklarini düşünmeleri esas acı olan.
Düşman yarat, ülkeyi yonet. Ne kadar kolay yahu)
Ülkenin yarıdan çoğu bu akşam ülkeyi kurtardığını düşünüyor ya işte acı olan o. Ülkeyi bilimum dis güçlerden, pkk ve fetoden, lgbt den kurtardiklarini düşünmeleri esas acı olan.
Düşman yarat, ülkeyi yonet. Ne kadar kolay yahu)
Dostum mesele yüzde 48 almak mı kaybetmek mi, yıllar evvel bir spor yorumcusu, insanlar 2. leri hatırlamaz, 2. Olmanız sadece sizin için önemlidir. Başkaları için değil. Demişti.
Adamlar yalandan muhalefet yapıyor, zaten K. k. Nın arkasında duran zevat tuzu kuru, bakın Faik Öztrak açıklamalarına 70 lı yılların dışişleri gibi ruhsuz, monoton kağıdı okuyup gidiyor.
Oysa milletin çocuklarının geleceği çalındı mühendis olmuş asgari ücretle işe başlayan çocuklar var, öte yanda çaycı olup 22 k ile
devlette çalışan torpilliler.
Kemal K. milleti resmen kandırdı. Ötesi yok.
Burada KK hakkında hiç eleştiri yapmadım..Hatta bana göre geçmş yazılarada bakabşkşrsşnşz %25 oyu olan bir parti birçok belediyeyi AKP den aldı...Bir strateji ile bir masa kurdu...Ama bu seçimde muharrem gibi oyumu 2 puan artırdım başarılıyım falan da ben duymadım...
RTE nin elinden kaftancı istanbulu aldı , hemde defalarca oy sayımı yapılmasına rağmen...
Yoksa seçimi o gece satan CHP derin yapıların mı başa gelmesini istiyorsunuz...
Neyse ben hisseneti birakiyorum herkese iyi bogulmalar.
Yer İmleri