Sayfa 95/342 İlkİlk ... 45859394959697105145195 ... SonSon
Arama sonucu : 2734 madde; 753 - 760 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1. bu gün en yüksek 158,00 ı görebildi...oysa tavanımız 158,20 idi...bu gün tavan olamadık ve günü 157,20 den kapatabildik..buna da şükür...gün sonu primimiz %9,24 oldu...tavan olsaydık daha iyi olurdu ama olmadı...dediğim gibi buna da şükür etmemiz lazım..durmak yok....yola devam..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bu gün en yüksek 158,00 ı görebildi...oysa tavanımız 158,20 idi...bu gün tavan olamadık ve günü 157,20 den kapatabildik..buna da şükür...gün sonu primimiz %9,24 oldu...tavan olsaydık daha iyi olurdu ama olmadı...dediğim gibi buna da şükür etmemiz lazım..durmak yok....yola devam..
    Dostum birazda şu doas’ı dürtsen diyorum,borsanın en ucuz hisselerinden..sene sonu 18-20 milyar tl kar,90 milyar cirosu olan şirketin piyasa değeri 29 milyar tl olur mu..1,5 yıllık karına mal var

3.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Dostum birazda şu doas’ı dürtsen diyorum,borsanın en ucuz hisselerinden..sene sonu 18-20 milyar tl kar,90 milyar cirosu olan şirketin piyasa değeri 29 milyar tl olur mu..1,5 yıllık karına mal var
    Piyasada babaların aldığı ve herkesin herşeyi görebildiği hisselerde benim pek etkim yok..bunu Ereğli'de de gördüm..yalnız doas gerçekten de çok ucuz..artık ne zaman talep görür bilemem...son 6_7 ayda temel iler de teknikciler de çok çuvalladı...çünkü garip bir piyasaya sahip olduk...piyasa neye karar verirse o...bu gün piyasa yenilenebilir enerji ve çimento ve demir hisselerini seviyor..yapacak bir şey yok...piyasa hikayeyi seviyor..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Sayın Keko bazıları seçim sonuçlarını öngöremedi diğer hisselerde bugün yaşananlar ondan ama orta uzun vade hepsi hak ettiği yere gelir.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Doas ın gitmeme sebebi bence çok açık; Doğru ucuz ama çok riskli. Yakın zamanda tüm markalar online satış sistemine geçerek aradan aracıları çıkaracaktır.

6. Çok iyi bir sistem değil mi çatı merteğine kadar olan kısmı yapıyorsun ardından çatı kiremit altı kaplaması yok üstüne mebran yok onun üstüne kiremit şıngıl yok bunlar hep Bi maliyet artı bu imalatların işçilik leri var onlarda yok üstüne üstlük bide güneşten gelen bedeva elektirik yani mükemmel Bi sistem zaten yeni şeyler üretildikçe eskiler rafa kalkar
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

7. Yakında cephelere de böyle sistemler yapılır aynı sistemi uygulayabilirler yakındır
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

Sayfa 95/342 İlkİlk ... 45859394959697105145195 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •