Sayfa 163/1005 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263663 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 1,297 - 1,304 arası.

Konu: Viop LI

1.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    biz çağrının dediği kaadı aldık aşağıdaki dayı gibi geziyoz.

https://www.youtube.com/shorts/DikCj4Nl7u4
    Dayı müthiş, finansal özgürlüğünü ilan etmiş özgüven tavan
    Bende rüzgar ne yannı eserse o yannı işerim anında kıvırırım sidik üstüme hayatta gelmez. pala düşünsün banane yaa
    Hamdım Piştim Yandım

2. Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasasında (VİOP) işlem gören ve standart vade ayı Mayıs 2023 olan ekli sözleşmeler 31 Mayıs 2023 normal seans gün sonunda itfa olacaktır.

Söz konusu işlem günü normal seans sonunda sözleşmelerdeki açık pozisyonlar ekli tabloda belirtilen yöntem ile uzlaştırılacak ve kapatılacaktır.

Nakdi uzlaşmalı vadeli işlem ve opsiyon sözleşmelerinde kar ve zararlar otomatik olarak hesaplara yansıtılacaktır.

Fiziki teslimatlı vadeli işlem sözleşmelerinde açık pozisyonlar, ilgili dayanak varlıkta borç/alacak kayıtları oluşturularak kapatılacaktır.

Fiziki teslimatlı opsiyon sözleşmelerinde karda olan opsiyonlar otomatik kullanıma konu olacak olup; hak kullanımı istenmeyen karda opsiyonlar veya hak kullanımı istenen başabaşta ve zararda opsiyonlar için talimat verilmesi gerekmektedir. Kullanıma konu olan fiziki teslimatlı opsiyon sözleşmelerinde açık pozisyonlar, ilgili dayanak varlıkta borç/alacak kayıtları oluşturularak kapatılacaktır.

Yeni açılacak standart vade ayına sahip sözleşmeler 1 Haziran 2023 gününden itibaren işlem görmeye başlayacaktır. İşleme kapatılacak ve yeni işleme açılacak tüm vadeli işlem ve opsiyon sözleşmelerine ilişkin detaylı bilgiye

https://www.borsaistanbul.com/tr/say...siyon-piyasasi ve http://connect.borsaistanbul.com sayfalarındaki 1 Haziran 2023 tarihli Mevcut Sözleşmeler ve Sözleşme Değişiklik Dosyası adlı raporlardan erişilebilecektir.

Önemle duyurulur.

3. Demirler artıya döndü

4. Aşağıdaki yazıyı yazan vatandaşın Twitter de 151 bin takipçisi var. Dolar altın treyd ederken geride kaldı.

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Dün akşamdan beri millet takılmış marjin call hikayesine yok spotta mal satıcaklarmış , yok şu kadar para getirmeleri gerekirmiş vspeki fiziki uzlaşma ile spottan mal alamazlar mı , bunların içinde hedge ve arbitraj işlemleri de var piyasanın.
    12 ye kadar indir bindir sonra yukarı barla şortçuların durumunu bir daha görmek isteyeceklerdir benim düşüncem
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6.  Alıntı Originally Posted by Economics Yazıyı Oku
    hayırlı olsun kardeşim.
    tesekkur ederim Economics pozisyonun nedenselligi alttaki grafik..calisir calismaz artik bilemem.. .

7. müthiş bir iştah var Bankaların gevşemesine rağmen endeks ARTI'da,

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    12 ye kadar indir bindir sonra yukarı barla şortçuların durumunu bir daha görmek isteyeceklerdir benim düşüncem
    Sonrada 5200 mü yarın?

Sayfa 163/1005 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263663 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •