Hiç Tuik ithalat ihracat ürün/ülke dağılımına bakıldı mı ?
İthalat yasağı ile hiçbir şey olmaz..
Ne de deval ile..
Hiç Tuik ithalat ihracat ürün/ülke dağılımına bakıldı mı ?
İthalat yasağı ile hiçbir şey olmaz..
Ne de deval ile..
Memento mori
Ayhan başkanın keyfî yerinde nebatiyi görünce kendini amerigali dev basketbolcu gibi görüyor. Nebatinin boyu kadın çizmesi boyu kadar olunca.
Aynen online ofis araç olarak Google ve Zoho ücretsiz halleri işimi görüyor. Bunların offline kullanımı da varmış. Onu bilmiyordum. Web browserdan çalışıyor.
Bana offline ücretsiz bir ofis lazımdı. Bilgisayara kurulabilen FreeOffice, WPSOffice, OnlyOffice, ve LibreOffice varmış. Bunları inceliyorum. Kurdum deniyorum teker teker.
Kurulabilenleri beğenmezsem Google veya Zoho nun offline editing ile devam edeceğim.
Teşekkürler.
Benim babamın dayısının oğlu askerde tır şoförü olmuş. Yalnız dayısının oğlunun boyu nebati kadar. Tabi tır sürerken eğer altına yastık koyduysa sadece kep gözüküyor. Kep koymazsa o da gözükmüyor
Aynen öyle abi. Seçim öncesi verilen sözler el mecbur tutulacak. Zira 10 ay sonra bir seçim daha var. Reis özellikle İstanbul ve Ankarayı istiyor. Tabi Antalya da es geçilemez. Üzerine deprem harcamaları yine el mecbur. Tahmini 1.5 trilyon lira bütçe açığı oluşur bu yıl. Parasal genişlemeye son hız devam. Bu esnada doları frenlemek için yeni döviz girdisi lazım. Ruskiden artık birşey gelmez. Tek seçenek Körfez. Gelirse ne ala belki yerele kadar götürür, MB net rezervi -100 milyar USD görürüz. Ama 10 ay çok uzun. İşler zor.
Dolar tl yola cikti 30 hedef.1-2 aya gideriZ.napalim kader boyle deyip geceriz.[emoji39]
Tek hedef yerel seçime kadar minimum hasarla, kazasız, belasız gitmek. Ama dediğim gibi işler çok zor. Tencerenin sıyrılacak tek dibi kalmış, süre çok uzun ve bunun sonbahar kış ayları var. Enerji giderlerinin tavan, turizm gelirlerinin taban yaptığı aylar. Başarabilirler mi bilmiyorum. Ama velevki başardılar. Yerel seçim sonrası nasılsa 4 yıl seçim yok, çok çok pis patlarız.
dün 20.40
bugün 20.70 sınır
belki qkşama doğru bi tık gevşetip 20.80 sınır olabilir.
günlük 40 kuruş
Yer İmleri