Sayfa 211/1005 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311711 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 1,681 - 1,688 arası.

Konu: Viop LI

1.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    SPOT da Bofa gene satıyor, Garanti Yatırım da alıyor, 2 gündür alan HSBC satışa geçmiş, Garanti Yatırım bu hafta aldığı bu kadar malı nasıl yedirecek bilemedim!
    Piliton ucagi indirdigi gibi indiriyorlar kağıtları Bofa kaçıyor...

Alıntı Originally Posted by traderfx Yazıyı Oku
    Piliton ucagi indirdigi gibi indiriyorlar kağıtları Bofa kaçıyor...
    Bence de, kabine açıklaması sorası beğenilirse beklenti biter, beğenilmezse de endeks geldiği yere tekrar gelir, sanki her 2 durumda da satış gelecek gibi, o Gap ler dolar, Garanti Yatırım kapanışa doğru satmaya çalışacaktır, bakalım kim karşılayacak!

3. Bu onsa niye çakmıyorlar hayret bişii, halen yukarı gidecem diye zorluyo, enteresan
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bu onsa niye çakmıyorlar hayret bişii, halen yukarı gidecem diye zorluyo, enteresan
    Altın yükselmeyecek, uçacak...

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bu onsa niye çakmıyorlar hayret bişii, halen yukarı gidecem diye zorluyo, enteresan
    Onsun düşmesi suni sebeplerdi.
    2000 i bir daha geçerse daha ikibin altına gelmemesi icab eder bence.

6. bu hafta sınav haftası idi,mahallede 8 yada 9 sınıf giden bir öğrenci sınav baskısı yüüzünden 1 saat önce babasının silahıyla canına kıymış,

çok üzüldüm,özellikle ergen olan evlatlara sakın tehtid etmeyin,yapmayın,aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar,daglara taşlara sıgmazsınız,çok üzüldüm,

pazar ğünü lgs gireceklerede başarılar diler,çumartesi salın rahat bırakın evlatları,,,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    çok fena patlar yakında
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Altın yükselmeyecek, uçacak...
    Bu yeşil soğan mı ki uçsun, koskoca ons tan bahsediyoruz.
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 211/1005 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311711 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •