Sayfa 126/342 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226 ... SonSon
Arama sonucu : 2734 madde; 1,001 - 1,008 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1.  Alıntı Originally Posted by tablet Yazıyı Oku
    Aynen abiciğim malum bu gün cuma dua ettim bedelsiz açıklasın ralliye kalksın 4 hanelere atsınlar dye neden olmasın potansiyel var,ytd.
    ben kuru kuruya bedelsiz istemiyorum...özelikle çok iyi bilançolar geldikten sonra gelecek bedelsiz kararları çok etkili olabiliyor...önce temel diyorum sonra bedelsiz...

bu arada bizimki de hareketlenmiş biraz...düşen işlem hacimlerinden sonra gelen alışlar genelde sert oluyor...bir çeşit teknik olarak bayrak direği dikmek istiyor demiştik...sanki onu yapacak gibi..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Kkm deki paranin bir kısmı zaten borsadan 5500 de çıkan paradan gelen para.
    Kkm de opsiyon primini devletin kur farkını karşılaşmasından dolayı peşin faiz veriliyordu hemde dolar bazlı. O işi kaldırdılar, kkm den de borsaya para akar ama ky gelirse biteriz ky nin borsa 9-10 bin olduğunda gelmesi lazım, bu bölgeler büyüklerin mal toplama yeri olmalı yoksa ky buradan mal alırsa bu borsa 1-2 yıl yerinde sayar durur yanariz yeminle.

3.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Kkm deki paranin bir kısmı zaten borsadan 5500 de çıkan paradan gelen para.
    Kkm de opsiyon primini devletin kur farkını karşılaşmasından dolayı peşin faiz veriliyordu hemde dolar bazlı. O işi kaldırdılar, kkm den de borsaya para akar ama ky gelirse biteriz ky nin borsa 9-10 bin olduğunda gelmesi lazım, bu bölgeler büyüklerin mal toplama yeri olmalı yoksa ky buradan mal alırsa bu borsa 1-2 yıl yerinde sayar durur yanariz yeminle.
    ky gelirse baba hisselere gelmez...hızlı giden hisselere gider...tabi en çok popüler olan hisselere...biz de bunlardan birisiyiz dostlar...bunu da belirtmek isterim...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ben kuru kuruya bedelsiz istemiyorum...özelikle çok iyi bilançolar geldikten sonra gelecek bedelsiz kararları çok etkili olabiliyor...önce temel diyorum sonra bedelsiz...

bu arada bizimki de hareketlenmiş biraz...düşen işlem hacimlerinden sonra gelen alışlar genelde sert oluyor...bir çeşit teknik olarak bayrak direği dikmek istiyor demiştik...sanki onu yapacak gibi..
    Hadi hayırlısı olsun inşallah.

5. Enerjilerde silkelemeye devam ediyorlar neyi bekliyorlar acaba yeni ekonomi takımının açıklanmasınımı.hepsi yukarı gitmeye istekli görünüyor.ytd.

6. Cwene bugün sağlam duruyor eupwr Alfas bayıldı alfas ta tobo var sağ omuza çalışıyorlar bir türlü tamamlanmadı bakalım ne zaman harekete geçecek teknik uzmanları bir yorum varmı tobo ve sağ omuz için.ytd.

7. Eupwr ın yukarıya çokta Bi marjı kalmadığını düşünüyorum 98 i gördü zaten mal boşaltıp 70 80 arası toplarlar bilançoya kadar biz onun yaptığı pirimli yapsak 250 olmamız lazım
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

Cw enerji 5 yılın ilk yılı temettü sonraki yıllarda ya temettü ya bedelsiz verecek. Bu yıl bedelsiz beklemeyin..

Sayfa 126/342 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •