Sayfa 261/1005 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361761 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 2,081 - 2,088 arası.

Konu: Viop LI

SPOT kapanış, piyasanın sattığını BofA almış, BofA nın neden mal aldığını burada herkes bilir!

2. Sermayen kadar oynayınca heyecan olmuyor, rahat rahat başka işler ile uğraşıyorsun arada rakamlar ne olmuş diye bakıyorsun.

Kredi kullanımı ile kaldıracı artırdıkça heyecan geliyor. Muhtemelen aynı düşünenler aynı anda krediye yüklenince seans çok hareketli oluyor ve hacim de artıyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Trade yapıp kazananları tebrik ederim.
    Bugün secbul abi, abka abi ve tohatlı abiden klas hareketler gerçekleşti. Bak abka abi nazar değmedi, göstere göstere kazandın şorttan
    Ben bugün vobda siftah yabmadım ama haftaya yapanbilürüm belki, sonuçta borsada fırsatlar hiç bitmez... bazan hergün para dağıtıyorlar bazanda hergün hisse dağıtıyorlar burda önemli olan az paraynan çok iş yabmak.
    Güzel bir haftaydı emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar. İyi tatiller.
    iyi tatiller dayı,,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    sp500 2022 ekimde cizdigim yol haritasini guncelledim yesil yol haritasini bekliyordum ama hareket gecikti biraz.. patternsel olarak degisen birsey yok all time high bu sene gorulur tahminim sp de... beklentim asagidaki mavi yol haritasi... onsda cokus sp de ralli bistte ralli nasıl olacaksa ����

sp500 yukarı - gold aşağı - bist epik wave 3 - ...
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

5.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    SPOT kapanış, piyasanın sattığını BofA almış, BofA nın neden mal aldığını burada herkes bilir!
    Temettü almak için diye düşünüyorum

6. Borsada oyuncular rasyonel diyoruz ama herkes kendi kesesine, bilgisine, pozisyonuna ve görevine göre rasyonel.

Böyle ortamda ne kadar cahil olsan o kadar fazla şansın olur.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Biz esnaf erbabıyız.
    İster dışardan ucuz dövüz bulsunlar
    İster içerde faizi düşürsünler.
    Yeter ki Tezgahımız açık olsun.
    Ha gavurun malı olmuş ha Yerlinin

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Trade yapana helal olsun ama benim işim ORTA VADE 6-8 lokomotif alıp %100 dolar bazlı kar ile satmaktır.Borsaya hiç bulaşmasam da çorbamız kaynar,aç kalmayız...Yani tok alıcı formunda olmak isterim.

Yine yazayım bu m açıdan Agustos sonuna kadar bıst100, 1.80 dolar altına düşmedikce tek lot almam..Giderse mendil sallarım,nasip değilmiş derim..

Değil MEHMET ŞİMSEK ,mehmet abi bile gelse mesele başka...
    Herkes farklı düşünebilir.Ama ORTA vadeli yatırımda globale de bakmak lazım..Ben orayı iyi görmüyorum..Bu 378. kez yazışım:

bence sp500 de Agustos 2022 direnci olan 4329 kallavi direnç olacak..zaten oraya %1 kadar var...

Yılda bir kere bıst100 de tüm sermaye ile-stopsuz-orta vade alış yapıyorum..Bu açıdan globale de bakmam gerekiyor.

Kişisel kanımca sp500(resesyon-bankacılık krizi vs.) den dolayı 3.500 altını görmeli...Elbette hemen olmayacak.en az 2 ay...

Kayıtlara geçsin lütfen: Tarih: 2 Haziran 2023 ..... sp500:4278...bıst100: 5114 yani 2.45 dolar...

Eğer orta vadeli düşüncem değişirse önceden ifade ederim...

Ekran gör. alarak - bu konuyu uzun bir zaman kapatıyorum...

VİOB İLE DEVAM...

Sayfa 261/1005 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361761 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •