O binanın olduğu bölge kuvvetle ihtimal İstanbul sahilyolu nda Cankurtaran Kumkapı Kocamustafapaşa bölgelerinden birisi.
O binaya da depremde bi şey olmaz bence . 1453 den beri yıkılmamış surların üstüne dikmişler maaşallah , temel sağlam
O binanın olduğu bölge kuvvetle ihtimal İstanbul sahilyolu nda Cankurtaran Kumkapı Kocamustafapaşa bölgelerinden birisi.
O binaya da depremde bi şey olmaz bence . 1453 den beri yıkılmamış surların üstüne dikmişler maaşallah , temel sağlam
Kılıçdaroğlu'nun danışmanı İbrahim Uslu, Prag’da Egemen Bağış'ı ziyaret etti
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/k...ti-672405h.htm
Tezgaha bak.
Bizlere muhalif olarak sunulanlarda
Tayyipçi,fetocu,hdp pkk, yada diğer tarikat çılardan çıkıyor.BOP açılımıda bu.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Erdoğan: "Hangi siyasi görüşe, kökene, meşrep ve mezhebe mensup olursa olsun, 85 milyonun tamamını bağrımıza basacağız."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan: Seçim meydanlarında halkımıza verdiğimiz sözlerin takipçisi olacağız. Son 21 yıldır olduğu gibi neyi vadetmişsek, inşallah tek tek gerçeğe dönüştüreceğiz.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Yeni Kabine :
Cumhurbaşkanı Yardımcısı : Cevdet Yılmaz
Adalet Bakanı : Yılmaz Tunçh
Aile Sosyal Hizmetler Bakanı : Mahinur Göktaş
Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanı : Vedat Işıkhan
Çevre Şehircilik Bakanı : Mehmet Özhaseki
Dışİşleri Bakanı : Hakan Fidan
Enerji Bakanı : Alparslan Bayraktar
Gençlik Spor Bakanı : osman Aşkınbak
Hazine ve Maliye Bakanı : Mehmet Şimşek
İçişleri Bakanı : Ali Yerlikaya
Kültür Bakanı : mehmet nuri ersöy
Milli Eğitim Bakanı : Yusuf Tekin
Savunma Bakanı : Yaşar Güler
Sağlık Bakanı : Fahrettin Koca
Sanayi Bakanı : Mehmet Fatih Katır
Tarım Bakanı : İbrahim Yumaklı
Ticaret Bakanı : Ömer Polat
Ulaştırma Bakanı : Abdülkadir Uraloğlu
Günaydınlar!
Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Yer İmleri