O binanýn olduðu bölge kuvvetle ihtimal Ýstanbul sahilyolu nda Cankurtaran Kumkapý Kocamustafapaþa bölgelerinden birisi.
O binaya da depremde bi þey olmaz bence . 1453 den beri yýkýlmamýþ surlarýn üstüne dikmiþler maaþallah , temel saðlam
O binanýn olduðu bölge kuvvetle ihtimal Ýstanbul sahilyolu nda Cankurtaran Kumkapý Kocamustafapaþa bölgelerinden birisi.
O binaya da depremde bi þey olmaz bence . 1453 den beri yýkýlmamýþ surlarýn üstüne dikmiþler maaþallah , temel saðlam
Kýlýçdaroðlu'nun danýþmaný Ýbrahim Uslu, Prag’da Egemen Baðýþ'ý ziyaret etti
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/k...ti-672405h.htm
Tezgaha bak.
Bizlere muhalif olarak sunulanlarda
Tayyipçi,fetocu,hdp pkk, yada diðer tarikat çýlardan çýkýyor.BOP açýlýmýda bu.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Erdoðan: "Hangi siyasi görüþe, kökene, meþrep ve mezhebe mensup olursa olsun, 85 milyonun tamamýný baðrýmýza basacaðýz."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoðan: Seçim meydanlarýnda halkýmýza verdiðimiz sözlerin takipçisi olacaðýz. Son 21 yýldýr olduðu gibi neyi vadetmiþsek, inþallah tek tek gerçeðe dönüþtüreceðiz.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Yeni Kabine :
Cumhurbaþkaný Yardýmcýsý : Cevdet Yýlmaz
Adalet Bakaný : Yýlmaz Tunçh
Aile Sosyal Hizmetler Bakaný : Mahinur Göktaþ
Çalýþma Sosyal Güvenlik Bakaný : Vedat Iþýkhan
Çevre Þehircilik Bakaný : Mehmet Özhaseki
DýþÝþleri Bakaný : Hakan Fidan
Enerji Bakaný : Alparslan Bayraktar
Gençlik Spor Bakaný : osman Aþkýnbak
Hazine ve Maliye Bakaný : Mehmet Þimþek
Ýçiþleri Bakaný : Ali Yerlikaya
Kültür Bakaný : mehmet nuri ersöy
Milli Eðitim Bakaný : Yusuf Tekin
Savunma Bakaný : Yaþar Güler
Saðlýk Bakaný : Fahrettin Koca
Sanayi Bakaný : Mehmet Fatih Katýr
Tarým Bakaný : Ýbrahim Yumaklý
Ticaret Bakaný : Ömer Polat
Ulaþtýrma Bakaný : Abdülkadir Uraloðlu
Günaydýnlar!
Atýcýlarý pardon tahmincileri bekleriz yaw!
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=60830
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Yer Ýmleri