Sayfa 329/1005 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429829 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 2,625 - 2,632 arası.

Konu: Viop LI

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Oyunu oynayan değil oynatan kazanır ariston abi ben nasıl daha çabuk fakirleşirim diyerek piyasaya bakılırsa daha net görüntü çıkabiliyor karşına, ben daha çabuk nasıl zengin olurum diye bakarsan hiç bişii göremen
    Şu para bitsin bırakacağım dediğim anda bir şekilde tekrar para geliyor. Bu işden başımın kalkması istenmiyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

At sahibi hep babalar.
    Onların dünyası kurallar net olsun istiyorlar.
    Borsa daha çok zenginin fantazi alanı
    Futbol kulüb yönetimi gibi
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    GUBRF'de sürekli yüksek hacim var, biri sabotaj yapmasın teminatları tetiklemesin diye sürekli vadelide kotasyon veriyor olabilir.

Bunu herkes görüyor, BIST komiserleri görmüyor mu?

At yarışı daha oturaklı bir alan, starting box hakemi, varış hakemi bir sürü şey var. Atı fazla kamçıladın deyip jokeye ceza veriliyor.
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

3.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    At sahibi hep babalar.

Aradığım nedensellik bu. Ben de yukarıda mesajlarda yeterli rekabet yok, anlaşmalı vs dedim.

At yarışı asilzade işi, orada ucuz numaralar hatta centlmenlik dışı şeyler hoş karşılanmaz. Diğer at sahibi de para pul ve asalette diğerinden geri değil.

Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    At sahibi hep babalar.

bir ülkede vatandaşa lisede finansal okur yazarlık eğitimi verilse ve vatandaş makul seviyede tasarruf yapabilse,

o ülkede cahillik ve fakirlik minimuma iner. sosyal yardımlar vs sıfıra yaklaşır. terör, kimlik siyaseti, suç zaten sıfıra yaklaşır.
    audentes Fortuna iuvat

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Şu para bitsin bırakacağım dediğim anda bir şekilde tekrar para geliyor. Bu işden başımın kalkması istenmiyor.
    Akıl mantık işi değil bu iş başka bir iş, hatta tahmin edilemez bir şey. Çok yükseldi satalım diyeni bile üterler
    Yarın bi yüzde 5 daha yükselse yok artık olur mu üüüle şey deriz. Acaip bi iş bu işler zor iş, trade işi iş değil
    kazanana tebrikler dilerim
    Hamdım Piştim Yandım

6. Nefis kapanış oldu.
    Gevşese de alsam diyenlere öğleden sonra gram fırsat vermedi.
    Gün yükseğine yakın aldığım tahtalar dahi oldu.

Bir adam geldi ne değişti falan diye bakılacak kısım borsa değil.
    Borsa bahanelerin sonuçları belirlediği yerdir gerçeklerin değil.
    Bahane arıyordu buldu hem de en kallavisinden.

O yüzden kazananlara tebrikler, bekleyenlere de Bozkurt’un dediği gibi fırsatlar hiç bitmiyor.
    Bugün az artanlar yarın zıplar belki.

Bol kazançlar, iyi akşamlar.

7. Dün TV'de bir tartışmada tarım konusunda gübrenin çiftçiye indirimli satılması lazım, Gübre Fabrikası'nı halka açmışlar indirim konusunda sorun var vs bir şeyler dediler. Dikkatimi çekti bana da mantıklı geldi.

Alıp sattığım bir hisse değil ama anomali can sıkıcı, bu durum sürdürülemez.

Normalde kamu kuruluşları halka açık olmamalı ya da sübvansiyonlar karşılanmalı.

Yani çakma simulasyon nerden tutsan elde kalıyor, rasyonellik her yere gelmeli.

8.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    vakbnleri aynı yerden yerine koydum 9,93 .. tupr duruyor sokm duruyor kısa vede trade için bunlar var .. .
     Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    bugün tradelik ilave poz almayacağım .. kısa vade tradelik limit fazlası sadece vakbn var ..

yılsonu vadeli ana portfoy hiç ellemiyorum bile (sahol-petkm , garan-skbnk) birde tradeden gelen karlarla biriktirdiğim enerjs lar var .. .. size kolay gelsin .. biraz dinleneyim ..
    tradelik pozisyonum kalmadi.. vakbnler 10.05 e gitti.. kredili pozisyonum yok . kârlarla enerj aldim yine..

gunici ekgyo grafik guzeldi ama boynum tutulmus basimi ceviremiyorum pek tadım yok.. sabaha insallah xu100 grafigi guncellerim.. iyi aksamlar..

Sayfa 329/1005 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429829 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •