Originally Posted by
keko
piyasa geleceği satın almak ister...sasa nereden nerelere geldi...geçmişte bahsetmiştim sasa 4 tl iken almıştım beklentilerine bakarak ilk etapta 17 tl ye gitmeli demiştim...forumda herkes beni gazcı olarak görmeye başlamıştı...

eleştrilerden bıkarak ben de satmıştım..bir yıl olmadan 18 lere gidip bölünmüş idi..sonrasında çok daha fazla da çıktı...
demek istediğim büyük yatırımlar büyümeyi kendisiyle getirir...büyümeyi de piyasa önceden fiyatlamak ister...bakıp göreceğiz...bence temelciler zaman geçtikçe bu hisseye gelmeye başlayıp uzun vadeli tutmaya başlayacaklar...buda kademelerdeki satış lotlarını azaltacak...buda ileride tavan veya tavanlar görülmesine neden olacak...izleyip görelim..bakalım piyasa neye karar verecek...??
Keko bence erken bir adım oldu ,sasa ile kıyas nekadar doğru bılemıcem ,orada patron faktörü çok ayrı bir muvzu idi buradakı patronun da öyle davranıp davranmayacağı önemli olan ,bu şirketler teknolojıye yatırım yapmalı ve değer üretmelı , toprağa bu denlı büyük meblağlar teknolojı şirketlerının bağlaması nekadar doğru orasını tam kestırmek zor ,, geçen kıralama yapmıştı madem böyle bir ihtıyac var başka kıralama da yapılabılırdı , sektörde sürekli yenı rakıpler çıkmakta ve panel üretıcılerınin kar marjları düşmekte ,elbette sadece bır panel üreticisi değil cween başka kalemlerden de kar yazıyor ama ben şahsen bu denlı büyük bir meblağın bu arazıye bağlanmasını olumlu karşılamadım zaten şirketin nakıt akışını yönetmekte sorunları varken ,,,işleri büyütmek için arz geliri dışında başka fınansman ihtıyaçları doğabılır buda borçluluğun artması demek ,, yıne de ıyı tarafından bakalım ,,,tahtacı beyin nasıl bakacağı da önemli tabi !!!
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Yer İmleri