Sayfa 142/342 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242 ... SonSon
Arama sonucu : 2734 madde; 1,129 - 1,136 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

eşleşmenin dünkü zirvenin üstünde beklerdim en kötü ama tahtacı da mal yok demek ki..
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    günaydın herkese bol kazançlar eşleşme hoş değil

hayırlı olsun yeni fabrika hangi üretimin kapasitesini artıracaklar galiba? üretim gamı çok olunca
    piyasa geleceği satın almak ister...sasa nereden nerelere geldi...geçmişte bahsetmiştim sasa 4 tl iken almıştım beklentilerine bakarak ilk etapta 17 tl ye gitmeli demiştim...forumda herkes beni gazcı olarak görmeye başlamıştı... eleştrilerden bıkarak ben de satmıştım..bir yıl olmadan 18 lere gidip bölünmüş idi..sonrasında çok daha fazla da çıktı...

demek istediğim büyük yatırımlar büyümeyi kendisiyle getirir...büyümeyi de piyasa önceden fiyatlamak ister...bakıp göreceğiz...bence temelciler zaman geçtikçe bu hisseye gelmeye başlayıp uzun vadeli tutmaya başlayacaklar...buda kademelerdeki satış lotlarını azaltacak...buda ileride tavan veya tavanlar görülmesine neden olacak...izleyip görelim..bakalım piyasa neye karar verecek...??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Qnb dün sattiklarini yerine koymaya çalışıyor, kağıdı baskilayacaklar diye dün iyi mal çıktılar ama.patron kap attı terse getirdi bunları.
    Açılışın gapli olması ve gapin kapanması bence çok olumlu o gaplar ilerde başımıza bela olacakken şuan gapsiz tertemiz grafik devam ediyor.

4. şunu atayımda belki uğur getirir
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

5.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Qnb dün sattiklarini yerine koymaya çalışıyor, kağıdı baskilayacaklar diye dün iyi mal çıktılar ama.patron kap attı terse getirdi bunları.
    Açılışın gapli olması ve gapin kapanması bence çok olumlu o gaplar ilerde başımıza bela olacakken şuan gapsiz tertemiz grafik devam ediyor.
    teknikçiler daha önce görülen yerlerin aşağısında oluşan gapları gap olarak kabul etmiyorlar..çünkü daha önce oradan işlem olmuş diyorlar...onlara göre bu sabah yüksekten açılması gap değildi..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. gelen bu kap ile artık daha dirençli olacağımızı düşünüyorum..çıkışlarda da daha istekli..nedeni geleceği satın almak isteyecek ciddi yatırımcıların bu hisseye pozisyon almaya başlayacak olmasıdır...bir hafta içinde kişiliğinin gözle görülür şekilde olumlu yönde değişmeye başlayacağını gözlemleyeceğimizi düşünüyorum..

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    piyasa geleceği satın almak ister...sasa nereden nerelere geldi...geçmişte bahsetmiştim sasa 4 tl iken almıştım beklentilerine bakarak ilk etapta 17 tl ye gitmeli demiştim...forumda herkes beni gazcı olarak görmeye başlamıştı... eleştrilerden bıkarak ben de satmıştım..bir yıl olmadan 18 lere gidip bölünmüş idi..sonrasında çok daha fazla da çıktı...

demek istediğim büyük yatırımlar büyümeyi kendisiyle getirir...büyümeyi de piyasa önceden fiyatlamak ister...bakıp göreceğiz...bence temelciler zaman geçtikçe bu hisseye gelmeye başlayıp uzun vadeli tutmaya başlayacaklar...buda kademelerdeki satış lotlarını azaltacak...buda ileride tavan veya tavanlar görülmesine neden olacak...izleyip görelim..bakalım piyasa neye karar verecek...??
    Keko bence erken bir adım oldu ,sasa ile kıyas nekadar doğru bılemıcem ,orada patron faktörü çok ayrı bir muvzu idi buradakı patronun da öyle davranıp davranmayacağı önemli olan ,bu şirketler teknolojıye yatırım yapmalı ve değer üretmelı , toprağa bu denlı büyük meblağlar teknolojı şirketlerının bağlaması nekadar doğru orasını tam kestırmek zor ,, geçen kıralama yapmıştı madem böyle bir ihtıyac var başka kıralama da yapılabılırdı , sektörde sürekli yenı rakıpler çıkmakta ve panel üretıcılerınin kar marjları düşmekte ,elbette sadece bır panel üreticisi değil cween başka kalemlerden de kar yazıyor ama ben şahsen bu denlı büyük bir meblağın bu arazıye bağlanmasını olumlu karşılamadım zaten şirketin nakıt akışını yönetmekte sorunları varken ,,,işleri büyütmek için arz geliri dışında başka fınansman ihtıyaçları doğabılır buda borçluluğun artması demek ,, yıne de ıyı tarafından bakalım ,,,tahtacı beyin nasıl bakacağı da önemli tabi !!!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

8. arsa yarısı peşin kalanı 6 ay sonra 17 taksitle %15 iskontolu almış TL bazında patron en azından kasada tutup sövüşlememiş ytd

Sayfa 142/342 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •