Sayfa 635/693 İlkİlk ... 135535585625633634635636637645685 ... SonSon
Arama sonucu : 5543 madde; 5,073 - 5,080 arası.

Konu: Yurtdışı Borsalarında Hisse Senedi İşlemleri

1.  Alıntı Originally Posted by LaNCe Yazıyı Oku
    İnteractive Brokers Müşterisi olan yok mu ya Gelir beyanı istiyorlar , Başvurunun reddedilmemesi için nasıl bir cevap vermeliyim ?

tam olarak ne istiyorlar anlamadım ki sözlü beyanda istediğim her şeyi söylerim kanıt yok bir şey yok ne anlamı oluyor ki
    Ben geç gördüm ama benden bu sene başında istedi 2021 ortasından beri müşterisiyim , bordroyu kısa özgeçmişi vs ilettim [emoji3]

Dear Mr. ,

Interactive Brokers (U.K) Limited (“IBUK”) is obligated to maintain up-to-date information about their clients due to regulatory requirements and to achieve this we conduct periodic reviews on all of our existing clients.

As part of this review, we kindly ask you to provide us with the following information and supporting documentation at your earliest convenience.

Please provide us with supporting documents for the following source(s) of wealth:

• Income from employment – payslip(s) showing salary and bonus payments or employer's confirmation of salary (and bonus if applicable) on employer’s letterhead, and/or bank statement showing the salary/bonus payments. Please also provide a breakdown of your career history.

• Interest/dividend income - description on investment, Bank statements showing receipt of funds or brokerage statements which show details of Interest/Dividend Income.

You may reply to this request with the documents attached.

Thank you for your assistance.

2.  Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Ben geç gördüm ama benden bu sene başında istedi 2021 ortasından beri müşterisiyim , bordroyu kısa özgeçmişi vs ilettim [emoji3]

Dear Mr. ,

Interactive Brokers (U.K) Limited (“IBUKâ€) is obligated to maintain up-to-date information about their clients due to regulatory requirements and to achieve this we conduct periodic reviews on all of our existing clients.

As part of this review, we kindly ask you to provide us with the following information and supporting documentation at your earliest convenience.

Please provide us with supporting documents for the following source(s) of wealth:

• Income from employment – payslip(s) showing salary and bonus payments or employer's confirmation of salary (and bonus if applicable) on employer’s letterhead, and/or bank statement showing the salary/bonus payments. Please also provide a breakdown of your career history.

• Interest/dividend income - description on investment, Bank statements showing receipt of funds or brokerage statements which show details of Interest/Dividend Income.

You may reply to this request with the documents attached.

Thank you for your assistance.

ben IBKR de, Midas ta, PhilipCapital de, ve bazı Banka yabancı aracı kurumlarda işlem hesabı açtım. Denedim.

Net sonuç şuna vardım. MİDAS en iyisi. Ekonomik olarak MİDAS artık kar etmeye ve Denizbank Fibabanka tarafından desteklenmeye başladığı için MİDAS ın batma riski kalmadığı için boşuna İBKR ile falan uğraşmayın.

İBKR nın artıları var ama eksileri de var. Herşeye detaylı evrak istiyor. Ayrıca komisyon oranları da MİDAS tan daha iyi değil. Benzer oranlarda komisyon giderleri var. Demem odur ki MİDAS varken boşuna maceraya gerek yok.

Serbest ve Banka döviz kurları tekilleşti. Yakında faizde de aynısı olacak.

Türkiye nin CDS puanları da düştü.Memo dan sonra ülke temerrüt riski de yok. Yabancılar da girmeye başladı.

Hepsini denemiş birisi olarak yorumum budur. MİDAS la devam edin ve İBKR ye hiç bulaşmayın.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
     Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    ben IBKR de, Midas ta, PhilipCapital de, ve bazı Banka yabancı aracı kurumlarda işlem hesabı açtım. Denedim.

Net sonuç şuna vardım. MİDAS en iyisi. Ekonomik olarak MİDAS artık kar etmeye ve Denizbank Fibabanka tarafından desteklenmeye başladığı için MİDAS ın batma riski kalmadığı için boşuna İBKR ile falan uğraşmayın.

İBKR nın artıları var ama eksileri de var. Herşeye detaylı evrak istiyor. Ayrıca komisyon oranları da MİDAS tan daha iyi değil. Benzer oranlarda komisyon giderleri var. Demem odur ki MİDAS varken boşuna maceraya gerek yok.

Türkiye nin CDS puanları da düştü.Memo dan sonra ülke temerrüt riski de yok. Yabancılar da girmeye başladı.

Hepsini denemiş birisi olarak yorumum budur. MİDAS la devam edin ve İBKR ye hiç bulaşmayın.
    Korkan dolarini yastik altina cekti, korkmayan kkm yapti essek yuku ile fayiz aldi.

Kotumser hakli cikar, iyimser zengin olur.

Hz. Dudu MS 2022

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Korkan dolarini yastik altina cekti, korkmayan kkm yapti essek yuku ile fayiz aldi.

Hz. Dudu MS 2022

Syg,
    En iyi yatırım sizi gece rahat uyutandır. dudu long long time ago

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. "İyi yatırım sıkıcıdır." -Warren Agaogli

ytd

6. Hesap hatası var. Seçimden önceki hafta Eurobond alanlar KKM den daha fazla getiri elde ettiler. Bir haftada dolar bazında müthiş kar bıraktı. En iyisi kesinlikle Eurobond idi o zaman. KKM den daha fazla kazanç bıraktı.

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku

Hz. Dudu MS 2022

Syg,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
     Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Hesap hatası var. Seçimden önceki hafta Eurobond alanlar KKM den daha fazla getiri elde ettiler. Bir haftada dolar bazında müthiş kar bıraktı. En iyisi kesinlikle Eurobond idi o zaman. KKM den daha fazla kazanç bıraktı.
    Ikisi ayni sey diyorsan benim diyebilecegim bir sey yoktur.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku

IBKR'de işlem yapıyorum. 0,3 dolar işlem başına ücret var. Ekstra bakım komisyon vs yok. Cash'e %4,6 otomatik faiz veriyor. Gerektiğinde TCMB kurundan dönüşüm yapıyorum. Türkiye'ye havale masrafı ister USD ister TL ayda bir kez ücretsiz gönderebilirim. Eurobond'dan global hisselere kadar her şeye erişimim var. Hisse analizleri, ekrana düşüyor. Masaüstü platformu, Tarayıcı platformu ve Mobil uygulaması sorunsuz çalışıyor.
    Eksisi nedir? Her şeye evrak istiyor dediğiniz şeyi anlamadım.

Sayfa 635/693 İlkİlk ... 135535585625633634635636637645685 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •