Sayfa 144/345 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244 ... SonSon
Arama sonucu : 2753 madde; 1,145 - 1,152 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Adam 850 ye arsayı alıyor 450 ipotek var kaldı 400 onunda yarısını peşin verse 200 milyon TL kalan sittin sene vade.
    İpotek kaldırması kolay ipoteğin ufak bir kısmını ödersin kalanida uzun vade taksit yaparsın arsada hiçbirsey kalmaz.
    Gelecekte bu şirket banka kredisi kullanacağı zaman bu arsa altın değerinde olur, bankalar şirketlere sen ne güzel sirkrtsin diye kredi vermez mal varliklarina bakar, büyümek istiyorlarsa mal varlığı almak zorundalar.
    Sonuç Tarık baskan çıksa bir iki kelam etse , şurayı bundan dolayı aldık dese soru işaretleri ortadan tam kalkacak.
    Normalde o fabrikanın içine scooterla girer burayı aldık , şöyle bir üretim tesisi yapicaz derdi bakalım kap bekler gibi twit bekliyoruz.
    bu zamanda herkeste bu kadar para olmaz...ipotek kalktığı anda bence hemen satmaya kalksa bile kar edebilecektir...dediğim gibi toprak değerlidir hiç bir zaman zarar ettirmez...önümüzdeki günlerde gelecek kap haberlerini görmeli...bakalım planlar nedir ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Keko şunu söyleyim olaya toprak gözü ile bakılıp bu yatırım yapıldıysa ve yapılıyorsa büyük kayıp olur , en büyük arazıler gyo şirketlerinde ama durumları malum ,, buraya yapacakları yatırım önemli olan ve bu yatırımın nekadar sürede şirkete katmadeğer olarak döneceği asıl mevzu !! Bu süre de uzun olursa buda bir dezavantaj olur, şirketin 6 ay ile bir yıl arası bir zamanını çalar en kötü ,, hep goy goy la olmaz bırazda bu taraftan bakmak gerek !!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

3. Organize sanayide Antalya gibi bir yerde 110 bin mt2 yer normal abi alınması büyük yatırım. Patron bizim dusundugumuzdan daha büyük dusunuyor orası bellide tahtaci uyuz onada yapacak birşey yok. 2. Gesan vakasi gözlerimizin önünde büyüyor bebek sirket bakalım globalde bir oyuncu olabilecek mi ?

4. Alakası yok adam köy ağası ı toprak alsın bu adam Türkiyenin ve dünyanın şu anda gözde iş kollarından üçünü yapıyor güneş enerjisi batarya şarj ünitesi Bi ticaret adamı fabrikasını hiç bir zaman kiralık Bi tesisin üstüne kurmak istemez hele hele yapacağı yatırım böyle önenemli yatırımlardan biri olacaksa artı kiralık tesise tadilat niye yapsın artı arsa kendi arsasını karşısı parsellerin kenar uzunlukları bir birine denk yarın bir gün iki parselde benim aradaki yolu da arsama dahil etmek istiyorum derse raicini de derse mümkün geçmişte ben yaptım bunu eger o yol tali bir yol ise izin çıkar
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

5. İnş.Sn kılavuz temennılerınızın bır bir gerçekleşmesi dileğiyle ,, patron dürüst olursa hem kendi hem bizler kazanacağız !! Gelecek bilançolar önemli !!!zira şuan bıle en prımsız kalanlardan !!!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

6. Şansı yok daire içine alınan yerler gibi olsaydı parsel birleştirme kesin olurdu ama burada gidiş geliş bölük yol var zor

7. Bildiğin hisse toplamaca yapıyorlar bence buralarda son fırsat ky satıcı olduğu sürecede bekletip malı alır bakalım patronun buna cvp ı ne olacak çünkü adam öyle güzel kap attı ki bunun karşılığı hisseyi ezmek olmamalıydı patron buna kızar

8.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Bildiğin hisse toplamaca yapıyorlar bence buralarda son fırsat ky satıcı olduğu sürecede bekletip malı alır bakalım patronun buna cvp ı ne olacak çünkü adam öyle güzel kap attı ki bunun karşılığı hisseyi ezmek olmamalıydı patron buna kızar
    bu kapın değerini bilenler toplayacaklardır..bilmeyenler de neden tepki vermedi diye kızıp satacaklardır... biz doğru bildiklerimiz ile hareket edelim..sıkıntı yok..günlük hareketlere takılmamak lazım..sabır sabır sabır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 144/345 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •