Sayfa 335/1003 İlkİlk ... 235285325333334335336337345385435835 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 2,673 - 2,680 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

Şenol Babuşcu
    @senolbabuscu
    Mehmet Şimşek daha önce Bakanlık görevinden ayrılırken sert eleştiriler yapmıştı.
    1. TÜİK veriler ile oynamaktadır
    2. Merkez Bankası bağımsız olmalı
    3.Hukuk sistemi olmadan yabancı yatırımcı gelmez

Şimdi size soruyorum
    Bunları düzeltebilecek mi?

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    Acı reçeteyi yada hiper enflasyon başka yolu var mı sizce?
    Acı reçete tek yol. Artık ben değilim uzmanı, olsam Gaye hatun değil Tospa MB başkanı olacak derlerdi. Faizi arşa mı çıkarırlar, dövize el mi koyarlar, Londranın kapısında yatıp, elde avuçta ne var satıp mı bulurlar doları bilmiyorum. Ama çok net, devamlılığı olan döviz akışı sağlanmalı. Nasıl yaparlar onların bileceği iş.

3.  Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    Acı reçeteyi yada hiper enflasyon başka yolu var mı sizce?
    Görev affı da bir seçenek

4.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    Görev affı da bir seçenek
    Öyle bir seçenek yok abi. Önce yapılması gerekenleri yapacaklar, kabul edilecek, pislik temizlenecek, yiyen sofrayı kaldıracak. Artık kaçış yok koca 5 sene var. 5 yıl içinde başarabilirler. Acı mı çektirirler, halaya mı durdururlar, hangi yöntemi izlerler ben bilmem. 85 milyon içinden istediğin adamları, hatta yurt dışındakileri bile seçip çalıştırabiliyorsun. Eh bir zahmet halletsinler yani. Vardır yolu yordamı bilen elbette.

Bende istiyorum artık vatandaş olarak refaha kavuşmak. Hakkım değil mi? Acı çekip kavuşacaksakta kavuşalım. 5 yıl koca 5 yıl. Elini tutan da yok. Enkaz varsa zaten senin eserin, sorun varsa zaten senin eserin. Yarattığın sorunu çözeceksin bu kadar yani.

Çok yakında betonu yeniden kalkındırmaya yönelik, düşük faizli konut kredi paketlerinin açıklanmasını bekliyorum.
    Eminim, ispatlayamam.
    Haber düştüğünde bu mesajı alıntılarım.

6.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    https://bluedollar.net/informal-rate/

Arjantin otobanı.!!!!
    Grafik ortada.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Arjantin otobanı kaçta dengelenir kaçlarda durur?

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Öyle bir seçenek yok abi. Önce yapılması gerekenleri yapacaklar, kabul edilecek, pislik temizlenecek, yiyen sofrayı kaldıracak. Artık kaçış yok koca 5 sene var. 5 yıl içinde başarabilirler.
    Adamların böyle bir niyeti olduğunu nereden çıkarıyorsun!!!! 20 senenin ilk 10 yılı Kemal Dervişi bıraktığı mirası yediler sonra aynı hovardalıkla devam ederek bu seviyeye getirdiler...

"Alışmış kudurmuştan beterdir"
    "Görmüş ile yemişin canı ister"

8.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    bugün borsaya dikkat, açılışa aldanma
    Hayek Hocam merhabalar doların çıkması bist için olumlu mu olumsuz mu? Dolar bazında hisseler ucuz kalmıyor mu siz 12 K hedef demiştiniz orta vade için.

Sayfa 335/1003 İlkİlk ... 235285325333334335336337345385435835 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •