Sayfa 216/661 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316 ... SonSon
Arama sonucu : 5286 madde; 1,721 - 1,728 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

1. (Yenileme) Şimşek: Acil önceliğimiz, ekibimizi güçlendirmek ve güvenilir bir program tasarlamak

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in twitter hesabından yaptığı açıklama aşağıdadır:

"Beş yıllık bir aradan sonra, Hazine ve Maliye Bakanı olarak yemin ederek ayrı bir onur ve ayrıcalığa sahip oldum. Bu sıfatla halkımıza hizmet etme sorumluluğunu bana emanet eden Cumhurbaşkanımıza minnettarım. Daha müreffeh ve dirençli bir Türkiye yaratmak için yol gösterici ilkelerimiz şeffaflık, tutarlılık, hesap verebilirlik ve öngörülebilirlik olacaktır.

Yerel ve uluslararası zorluklar arasında, öngörülebilirliği artırmak için kurallara dayalı politika oluşturma taahhüdümüzü teyit ediyoruz. Kısa yollar veya hızlı düzeltmeler olmasa da, deneyimimizin, bilgimizin ve özverimizin önümüzdeki potansiyel engellerin üstesinden gelmemize yardımcı olacağından emin olabilirsiniz. Acil önceliğimiz, ekibimizi güçlendirmek ve güvenilir bir program tasarlamaktır."
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2. Bu konuşmanın meali

Kestirmeden tavan tavan gitmeyecek bist 100

Kısa yoldan kimse zengin olmayacak !

Anormal abartılı düzeltmeler ve dolar tl fiyat hareketler de olmayacak !

Sanırım gapler kaparız keyfimize bakarız borsada dolar tl de dengelenecekse 220-290
    210 -300 orta noktası olan 255 dolara yakınsar ordan satış yer 270 yakınsar ordan yine satış yer

Yaz ve sonbahar bir ilerleme moduna kadar böyle olması muhtemel olabilir .

240 dolar ve %6 potansiyel var gibi gibi

3. Adam haklı ben zihin okumadım şahsi temennimi esprili dile getirdim , sert çıkan sert düşen piyasa görmektense abd yerleşmeyi tercih ederim bu SİRK ORTAMINDAN bıktım 2 seneye normalleşiriz umarım ytd

Hicbirsey normallesmez. Olmayan mal olmayan para ile islem yapmayi da dene bence. Benim hosuma gitti.

Net yabancı para pozisyonu en yüksek olan şirketler:

1. KCHOL 13,6 milyar TL
    2. ENKAI 12,6 milyar TL
    3. ASELS 12,5 milyar TL
    4. DOHOL 11,6 milyar TL
    5. TTKOM 9,8 milyar TL
    6. SISE 7,5 milyar TL
    7. TUPRS 6,5 milyar TL
    8. EREGL 6,06 milyar TL

(alintidir)

6. Kalan hisselerimi de satıp perakende ve gyo sektörüne giriyorum ,

Beklentisi olan yan tahtalarda dolar tl hareketine eşlik etmemiş çok iyi firmalar mevcut , her varlık değerine gelecektir , sabır şart !!

İş bankası 14.00 gap doldurdu sayılır artık tavan olsa da konsolide süreci başladı yanılırsam 16-18 giderse yine sürpriz olacak

Hayırlısı 15 tl için erken olduğunu düşünüyorum iş bankası yönetimi de geri akıl yapmayarak spek hisse olduğunu onayını şahsen verdi

Etkilemek istemem uzun vadeciler tutabilir bu ortamda banka hissesi satmak risk algısı bozulmuş benim gibi yatırımcının işi , ülkede risk kavramı ters düz oldu şu günlerde neye inanacağımızı şaşırdık ! Ytd

7. Sayın Deniz Ali eleştirenlere bi ton laf söylediniz. Hem borsayı hem işi. Övdünüz de övdünüz. Şimdi Abd diyonuz çok ilginç. O zaman büyük laf demek gerek imiş
     Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    Adam haklı ben zihin okumadım şahsi temennimi esprili dile getirdim , sert çıkan sert düşen piyasa görmektense abd yerleşmeyi tercih ederim bu SİRK ORTAMINDAN bıktım 2 seneye normalleşiriz umarım ytd
    Para tekniği yapar.

8.  Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    Bu konuşmanın meali

Kestirmeden tavan tavan gitmeyecek bist 100

Kısa yoldan kimse zengin olmayacak !

Anormal abartılı düzeltmeler ve dolar tl fiyat hareketler de olmayacak !

Sanırım gapler kaparız keyfimize bakarız borsada dolar tl de dengelenecekse 220-290
    210 -300 orta noktası olan 255 dolara yakınsar ordan satış yer 270 yakınsar ordan yine satış yer

Yaz ve sonbahar bir ilerleme moduna kadar böyle olması muhtemel olabilir .

240 dolar ve %6 potansiyel var gibi gibi
    Deniz Ali bey,GAP kapatma durumuna TL olarakmı bakalım, Dolar olarak mı.

Sayfa 216/661 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •