Sayfa 313/402 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363 ... SonSon
Arama sonucu : 3210 madde; 2,497 - 2,504 arası.

Konu: KCHOL - Koç Holding

1. Bakın ben BANK OF AMERİKA alıyorum peşimden gelin mi demek istiyor ?

Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    5 adet GAP var, ilki 4605 de

KOÇ HOLDİNG'te para girişine rağmen hisse düşüyor.
    Bu bir ali cengiz oyunu sebebi ise böyle manipülasyona göz yumuluyor.
    Sisteme para girişi olduğu halde düşüş varsa sisteminin yazılımını guncellemen gerekmez mi?.

Economist Der ki;
    Neden satış gelebileceğini 1,5 saat öncesinden SEBEBİYLE paylaştım.
    borsada herşey teknik yada takasla açıklanmıyor.
    Psikoloji etkenini de analize yedirmen gerekiyor.

Bunun için diyorum her zaman:
    TEKNİK RAKAMLARI VERİR
    TECRÜBE YORUMLAR

2. para girişi ve para çıkışı olan hisseler

KCHOL a para girişi olup ta düşmesi?

3. 08 haziran 2023 günü net işleme göre
    sol para giriş kchol toaso ASELS devamı çıkışı olan hisseler DOGUB KRDMD THYAO
    orta 3 üncü bölüm karanlık odada alınan hisseler SISE YKBNK KCHOL devamı satılan hisseler THYAO GARAN EREGL

Endeks -%1.5 lardan kapanışa doğru bu şekilde kapanış yapması iştahı gÖstermesı adına pozitif
    BANK OF AMERİKA 680 milyonluk alımı son 1 saatte yapmış.

Bist30 Kapanış Verileri Hacimli

BANK OF AMERİKA büyük ihtimalle CİTİBANK YABANCIYA alım yapıyor.

4. KCHOL 102,70 i bir kez daha denedi,

hissede 102,70 üzeri kapanışlarda 105,50 direnci izlenebilir..

105,50 üzerinde de kanal katlamaya geçer ve 140,00 civarı hedef olur, tabi endeks yükselişi devam etmesi halinde.

Bankoff un hisseyi seçimden sonra 14,9 milyon lot ve 91,00 ortalama ile portföyüne eklediğini de notlarımızın arasına yazalım...

Düzeltme süreci tamamlanınca izlenecek hisselerden biri olabilir KCHOL

Son düzenleme : rosense; 09-06-2023 saat: 15:26.

5.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku

https://www.tradingview.com/x/0Tftk6hh/
    16.07.2024 - 10.12.2024

6. GRAFİK FORMASYONLARI

Piyasadaki birçok insan bu formasyonları takip etmeye çalışır ve genelde piyasalara ya iştahla ya da korkuyla yaklaşırlar. Bu da piyasaların trend fark etmeksizin benzer şekilde karşılık vermesine yol açıyor. Grafik formasyonlarının temel nokta olmasının nedeni budur. Piyasadaki hareketlerin altında yatan insanların tercihlerini etkileyen psikoloji hakkında bize fikir verirler. Yani piyasa hareketleri büyük oranda yatırımcıların o anda olanlara nasıl tepki gösterdiğine bağlıdır. Bu hareketleri ve tepkileri anladıktan sonra kazanacağınız içgörü sayesinde diğer yatırımcıların bir sonraki adımlarını tahmin etme şansınız artar. Bu nedenle bu formasyonlar önemlidir.

,,

@yörük@ hocam ben 75,150 den aldığım KCHOL le vedalaştım biraz dinlensin tekrar alırım dedim bakalım

7.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    GRAFİK FORMASYONLARI

Piyasadaki birçok insan bu formasyonları takip etmeye çalışır ve genelde piyasalara ya iştahla ya da korkuyla yaklaşırlar. Bu da piyasaların trend fark etmeksizin benzer şekilde karşılık vermesine yol açıyor. Grafik formasyonlarının temel nokta olmasının nedeni budur. Piyasadaki hareketlerin altında yatan insanların tercihlerini etkileyen psikoloji hakkında bize fikir verirler. Yani piyasa hareketleri büyük oranda yatırımcıların o anda olanlara nasıl tepki gösterdiğine bağlıdır. Bu hareketleri ve tepkileri anladıktan sonra kazanacağınız içgörü sayesinde diğer yatırımcıların bir sonraki adımlarını tahmin etme şansınız artar. Bu nedenle bu formasyonlar önemlidir.

,,

@yörük@ hocam ben 75,150 den aldığım KCHOL le vedalaştım biraz dinlensin tekrar alırım dedim bakalım
    hayrını gör hocam....
    16.07.2024 - 10.12.2024

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
    Dostlar ,Tamamen varsayim,

malum borsa secimden once tepe -taklak oluyoru. varlik fonuda daha cok dusmesin diye sureli alim yapti

bu satislar, varlik fonu satislari olmasin? belki yabanci geldi aliyor ama , varlik fonunun elinde, dusuk maliyelte cok hisse var ve satiyordur ??

ne dersiniz ?
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

Sayfa 313/402 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •