20 aydır Akbank taşıyorum al sat yaptığım dönemlerde sadece Sabancı koç ve yan hisselere 3-5 gün geçiş yapar düşüşlerde geri dönerim

Maalesef yanıldınız ben banka hisseleri taşırım ucuz lar çok ucuzlar kapitalist bir eyyamcı olmayanlar da yatırım yapar taşa tezeklere yapraklara ağaçlara yatırım yapan bir doğasever komunist değilim rasyonelim ve sistemin evrimleşmek gelişeceğini sermayenin tabana yayılacağını savunan iktisadi düşünceye sahibim

Tüm bankalar bir gün halkın emekli sandıklarına ait olacak aynı iş bankası gibi o güne kadar patron şunu yaptı patron bunu yaptı konuşmayı seven konuşsun beni bağlamaz neticede o patron da insan ben de insanım birbirimize karşı bir alçaklık üstünlüğünüz yok barış içinde yaşamayı da öğrenmeliyiz ! Düşmanlaştırmadan eşitlik adalet yaman çelişki asrında değiliz iletişim ve talep asrındayız uzun ömür Rafah toplumu ve yapay zeka asrındayız uzay çapındayız bunu unutmayalım

Ben uzaylılarladan ve yapay zekadan düşmanlık beklerim patronlara ve devletler ise tehlikeli oyunlarla halkları fakirleştiriyorsa elden geldiğince uyarmak ve bölüşüm mücadelesinde üretimi refahı genişletmek amaç olmalıdır !!!

Liberal sol düşünce yerine hemen acilen kamulaştıralım , devrim yapalım kan dökelim lafları çocukluk ve beyinsizliktir, beyni olmayan ülke yönetemez hapishanede patates doğrar sadece …

Devrime değil evrime inanın sosyal bilimler bireyin tekil insanın aklını ve ufkunu zenginleştirmeye odaklansa her çocuk krallar gibi eğitim öğretim görse cidden donanımlı zeki bireyler olsalar dünyada bu çaba da yok dikkatinizi çekerim Yok !!!!

İşte o zaman kapitalizm kimseyi sömüremezdi bireylerin talepleri kolayca örgütlenir ve emek istihdam piyasası değer piyasası olurdu !!! bunu da ASLA UNUTMAYINIZ

SAYGILAR …