Sayfa 666/1005 İlkİlk ... 166566616656664665666667668676716766 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 5,321 - 5,328 arası.

Konu: Viop LI

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
     Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Karpuz kabuğu denize düştü.
    Karpuz mevsimi başladı.
    İyi bir karpuz seçimi için bazı tüyolar.

bir tüyoda ben vereyim ..daha var mevsimine kırkağaç kavununun ince beyaz çatlak kıvamında çizgileri ne kadar çok ise %95 tatlı ve lezzetlidir .deneyin sonra dua edersiniz .kavun beyaz peynir aslan sütü sever biri olarak uzmanından

2. *Putin: Topraklarımız için tehlike durumunda nükleer silah kullanımı teorik olarak mümkün ama gerekmez
    *Putin: NATO'dan daha fazla silahımız var
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

3. Bitti mi akşam pazarı nedir durum Bozkurt abi

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
    Tıfıl ani düşüşün onla ilgisi yoktur Putn'in bu vari tehtidleri yeni değil

5. *Putin: Nükleer silahları sadece Rusya'nın varlığına tehdit durumunda kullanabiliriz
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

6.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    *Putin: Topraklarımız için tehlike durumunda nükleer silah kullanımı teorik olarak mümkün ama gerekmez
    *Putin: NATO'dan daha fazla silahımız var
    iranın tepesine çöktüler yok nükleer yapacak diye,
    adam nükleri salarım diyo, kimisede gık yok. asdasds.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Tıfıl ani düşüşün onla ilgisi yoktur Putn'in bu vari tehtidleri yeni değil
    biliyorum, biz natodayız ama reis putin iyi anlaşıyor, olası savaşta nerede oluruz bilemedim. bence

8.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Güncelleme- Bakan Şimşek, TBB üyesi bankaların yöneticileriyle bir araya geldi:

İSTANBUL (AA) - Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Bu dönemde, yeni program
    çalışmaları çerçevesinde toplumun bütün kesimleriyle, iş alemi ile de, finans
    sektörü ile de, sendikalarımızla da, bütün kesimlerle istişare edeceğiz.

-AA-

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ’’İnşallah ülkemizin yatırım, ihracat, üretim ve istihdam noktasında güçlü bir şekilde ve toplumda refah artışını sağlayacak bir modelle yolumuza devam edeceğiz’’ dedi.

Sayfa 666/1005 İlkİlk ... 166566616656664665666667668676716766 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •