Sayfa 577/1003 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587627677 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 4,609 - 4,616 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

1.  Alıntı Originally Posted by Corbaciyan Yazıyı Oku
    Mudi diye bir uygulama var gunluk piyasanin uzerinde kendi havuzlarindaki paraya yuksek faiz oranlari ile baglayip uygulamaya katilanlara piyasa uzerinde faiz oranlari ile nemalandirma sagliyorlar

Bu uygalamada kullandigin yatirim hesabiniza Ünlu&Co aracilik etmekte googla mudi app yazarsaniz web sitelerinde detayli bilgiler mevcut

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Stopaj hariç net oran mı. Birde güvenilirlik derecesi nedir..

2.  Alıntı Originally Posted by ayhanol1 Yazıyı Oku
    Stopaj hariç net oran mı. Birde güvenilirlik derecesi nedir..
    Mudi, senden aldığı bilgileri resmi kurumlar ve iş ortakları haricinde üçüncü şahıs veya şirketlerle hiçbir şart ve koşulda paylaşmaz...
    Gercekten cok tatmin edici.. iş ortağım deyip kimlerle paylaşabilir Allah bilir

Alıntı Originally Posted by Corbaciyan Yazıyı Oku
    Mudi diye bir uygulama var gunluk piyasanin uzerinde kendi havuzlarindaki paraya yuksek faiz oranlari ile baglayip uygulamaya katilanlara piyasa uzerinde faiz oranlari ile nemalandirma sagliyorlar

Bu uygalamada kullandigin yatirim hesabiniza Ünlu&Co aracilik etmekte googla mudi app yazarsaniz web sitelerinde detayli bilgiler mevcut

TMSF mevduat güvencesi kapsamında olduğunu sanmıyorum.
    Yine de siz bilirsiniz?

4. Tüm babaların, baba adaylarının, hayata baba gibi bakan ve ebediyete intikal etmiş tüm babaların babalar günü kutlu olsun

5. 23 haziran Cuma sabahı için faiz/dolar/bist 100 tahminleri nedir?
    Faiz 20
    Dolar 23,50
    Bist100 5300
    gibime geliyor.

6.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    TMSF mevduat güvencesi kapsamında olduğunu sanmıyorum.
    Yine de siz bilirsiniz?
    Ben de para yatirma vs deneyimlemedim, tam hukuki mevzuatina da hakim degilim merak eden girsin incelesin diye bilgilendirmede bulundum forum amacina uygun olarak

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    23 haziran Cuma sabahı için faiz/dolar/bist 100 tahminleri nedir?
    Faiz 20
    Dolar 23,50
    Bist100 5300
    gibime geliyor.
    Değişen bir şey yok yani

8. Mesela bazen şubeden şubeye oranlar değişebiliyor bazen X bankasının birbirine 1-2 km mesafesinde bulunan bir başka şubesinde bile

Hesabımızın olmadığı aynı bankanın yakınında ki şubesini aradığımızda şube yetkilisinin “ bankamızda hesabınız var mıdır “ diye sorduğunda “ evet var “ dediğimizde şube yetkilisi “ centilmenlik kurumsal anlayış vs vs “ diyerek bağlı bulunduğunuz şube ile görüşmeniz gerekmektedir diyip oran bilgi paylaşımı yapmamaktadır.

Bu olayı aşmanın bir yolu var mı ?

Yani kısaca

bağlı olduğumuz şube 40 veriyor aşağı mahallede şube ki 42 veriyor gibi gibi

Bu çok karşılaşılan bir durum olmasa da çözümü nedir parayı yüksek veren yere taşımak için ?

Sayfa 577/1003 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587627677 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •