Sayfa 232/662 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332 ... SonSon
Arama sonucu : 5290 madde; 1,849 - 1,856 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

1. Moody's Türkiye'nin kredi notuna ilişkin güncelleme yapmadı -AA

Moody's Türkiye'nin kredi notuna ilişkin güncelleme yapmadı

WASHINGTON (AA) - Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'nin kredi notuna ilişkin güncelleme yapılmadığını duyurdu.

Moody's'den yapılan açıklamada, takvimde hakkında değerlendirmede bulunulması için 16 Haziran tarihi verilen Türkiye ve Gabon için güncelleme yapılmadığı bildirildi.

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşlarının yıllık takvimlerinde, ülkelerin kredi notu ve not görünümleri için tarih vermesi, kesin olarak güncelleme yapılacağı anlamına gelmiyor.

Moody's'in takviminde Türkiye için bu yılın ikinci olası değerlendirme tarihi 15 Aralık olarak yer alıyor.

Moody's, halihazırda Türkiye'nin kredi notunu "B3" ve not görünümünü "durağan" olarak değerlendiriyor.

Kaynak : Anadolu Ajansı
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2. https://www.hurriyet.com.tr/video/cu...rustu-42285823

İşte bu 22 sindeki PPk kadar ilginç oldu.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3. İktidar ab reformlarına başlanacağını duyursun siyasi anlamda sandıkta her kulvarda güçlenir borsaya psikolojik etkilerini konuşmuyorum bile

Kendimizi 2002-2006 döneminden çok daha aktif anlatabiliriz dünya çok değişti ÇİN HİNDİSTAN ORTADOĞU AFRİKA ve diğer ülkeler etki alanlarını karşılıklı genişlete oldular , Türkiye pktiik siyasi askeri ve fedakar bir bölge ötesi dünya gücü olma yolunda baktınız süper güç deniyorum bölge lider ülkesi demiyorum dünya gücü zaten Afrika’ya agresif açılım yapmayı beceren ülkedir , bunu başarmak ama dini ve etnik temelden öteye de geçmek başarıdır ,

AB Türkiye’ye bölge ve birlik üyesi hedefi olan en gelişmiş müslüman Ortadoğu ülkesi gözüyle artık bakmıyor

Büyük heves ve hırsları olan oldukça tehlikeli oyunlara dahi girip risk alabilen bir dünya gücü olarak bakıyor

Doğru şekilde BASKI YAPILIRSA BASTIRILIRSA ÜYELİK ORTAKLIK BAŞKA FORMÜLLERLE Ab perspektifi geliştirilebilir .

Ben askeri ve siyasi gücün çekiciliğiyle kademeli üyelikten yanayım müzakereler kapansın ve 2035 kadar bekleyelim Türkiye bölgesel ve dünya gücü anlayışında yol alsın Ab de performansa Bakıp Türkiye’yi tam üye yaparsam zamanı ne olsacak buna karar versin bence toplumlarını nüfusu 95 milyon olacak Müslüman halk ile bütünleşmeye ikna edemiyorlar ama bu halk dünyada siyasi askeri bir güç olursa demokratik ve zengin bir ülke olmaktan da daha çekici görünebilir ,

Ab nin de AVRUPA ORDUSU gibi dev hayalleri vardı Ukrayna savaşında bu hayal YER ŞLE YEKSAN OLDU Rusya ya kafa tutmak şöyle dursun hamle bile yapamayacak hale geldiler !!

4. AB özetle dünyada söz sahibi olan bir ülke ile tam üyeliğe yakın şartlarda ortaklık kurar tam iyelik bence şart değil

Parlementoda vekil yollamak veya ram serbest dolaşım hakları o da önemli değil

Ben Avrupa’da iş kurarsam 120 veya 240 gün oturum hakkım olursa veya serbest dolaşımın daha as sınırlandırılmış hali schengen üyeliği olursa her Türk vatandaşı tam üyelik hariç koşulları destekler ,

Tam üyelik hatta ab parlamento seçimlerinde 95 milyon vatandaşı temsilen vekil seçmek ise bunu da istemiyorum gerek yok !

Serbest dolaşım hakları verilen Avrupa’da iş çakışma izni olan Türk vatandaşları oy kullanma hakları olsun sadece buna bile razıyım yani Avrupalıyız orda ekmeğimi kazanırım diyen oy kullansın ! Bilemiyorum ayrımcılık değil Bulgaristan ve Romanya vatandaşları daha Avrupalı olamazlar asla bizim üniversite mezunu gençlerimizden !! Ama hakları Avusturya schengen üzerinden senelerdir ellerinden alınıyor yeterince Avrupa lı görülmediklerinden !!!

5. Ab ile NATO dışı bir ordu kurma planlaması bşle yapabiliriz .

Kaynakları bize sağlağın sanayileşelim ama Afrika’da siyasal islam içermeyen Avrupa yanlısı bir politik doktrini savunalım Çin ve abd karşı denge olalım diyebiliriz .

Abd ve çinin Rusya’nın dünya hükümranlığına karşı denge kutup olma iddasını ab ile birlikte ele alabiliriz tüm bu konularda ab Türkiye’ye strateji önermiş değil ab dünyada politik güç olma isteğinde bir örgüt değil en azından İslamı ve müslüman bir ülkeyi ortağı yaparak bunu istemiyor

Ab konusunda uzun emek harcamak gerek basit bir Bulgar romen Avusturya üyeliği değil Türkiye’nin üyeliği anlatmak gerek !

AB'ye hicbir zaman giremezsin. Simdi tek hucreli protozoalara Mavi Vatan satan vaktinde AB havucu ile Kibris'i satti, hayatini halkina adamis Gazi Denktas'i Turkiye'den kovdu... yine de vermediler. Ne yaptilar, Rum kesimi referandumda hayir demesine ragmen ve AB tuzugunde problemli topraklar AB'ye giremez varken tuzugu degistirdiler, Rumu aldilar.

AB'nin ozelligi oraya girmekten ziyade insanimizi daha medenilestirmektir. O da gecti artik, insanliga 500 sene hicbir faydasi olmamis, sadece nemalanmis Araba ummete karanliga her gecen gun daha derine saplanarak gidis yolumuz.

Alıntı Originally Posted by YATIRIM_UZMANI Yazıyı Oku
    borsa yön bulamıyor.. ama şunu bilirim yükselmeyen borsa düşer.. yatırım tavsiyesi değildir...
    Evet iyi yaziyorsun genelde. Faiz artirimi da borsaya satis getirir. En azindan normalde oyle ama kur faiz degisik-tas-ayni-hamam vs... ne olacagini kestirebilmek zor. Ekonomik teror deniyor yapilanlara. Ekoterorist... bu da benim katkim olsun dilimize. Vay arkadas, yasadiklarimiz aklima geldikce sinirlerim bozuluyor resmen.

İş Bankası ‘Karneni Göster Kitabını Al’ kampanyası 16 yaşında

Türkiye İş Bankası, Cumhuriyetin 100. yılı vesilesiyle, Dr. Selim Erdoğan‘ın Darüşşafakalı öğrencilerin Cumhuriyet, Atatürk ve Kurtuluş Savaşı ile ilgili sorularını yanıtladığı ‘Çocuklar Soruyor Tarih Dede Anlatıyor’ kitabını armağan ediyor.

İş Bankası’nın 2007-2008 eğitim öğretim yılında başlattığı, bugüne kadar ülkemizde yapılan en yaygın ve uzun soluklu kitap projelerinden biri olan ‘Karneni Göster Kitabını Al’ kampanyası bu yıl 16. kez düzenleniyor.

Bankanın, çocukların küçük yaşlardan itibaren kitap okuma alışkanlığı kazanarak çok boyutlu düşünmelerini sağlamak, hayal güçlerini geliştirmek, merak duygularını uyandırmak, bilim ve sanatla gelişimlerini desteklemek amacıyla gerçekleştirdiği kampanya ile bugüne kadar 15 milyonu aşkın kitap armağan edildi.

“Kampanyamızın bu yılki temasını Cumhuriyetimizin 100. yılına özel belirledik”

İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, kampanyaya dair yaptığı açıklamada, kampanyanın temasını Cumhuriyetimizin 100. yılının coşkusunu yaşadığımız bu yıla özel olarak belirlediklerini ifade ederek, “Çocuklar Soruyor Tarih Dede Anlatıyor kitabının içeriğinin oluşturulmasına katkı sağlayan sevgili Darüşşafakalı öğrencilere ve kitabın hazırlanmasında emeği geçenlere yürekten teşekkür ediyorum. Hepimiz için son derece anlamlı bir yılda çocuklarımızı özel bir eserle buluşturduk. 2024 yılında da Bankamızın 100. yaşını kutlayacağız.

Sayfa 232/662 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •