Sayfa 711/1005 İlkİlk ... 211611661701709710711712713721761811 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 5,681 - 5,688 arası.

Konu: Viop LI

1. Bu kafa ile bir halt olmaz.....
    Aynı tas aynı hamam....

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    enflasyondan en fazla muzdarip kesim emekliler

çalışana yetmesede birşeyler yapıyorlar yine de

9000 gün bağkur ödemişim 5600 gün ssk ödeyenle aynı veriyorlar aşağı yukarı ..bir ton adaletsizlik de cabası

3. memur ve emekliye ne kadar zam gelecek bakalım
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

4.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Senin hesab benimde gözler tirt,civcivler bile zor görüyorum

Caliysoz zati,vrf arıza ekperligi var, saat ucretimi dolir a ceviricem,bu ne yaw
    Ben kkm çıktı çıkalı herbişeyi dolara endekisledim, fix sabit monü, tek kulak açıldı diğerinde sıkıntı devam ediyore
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Bişii gördüm sanki

Emekliler derneği görmesin bak
    silmeden gördün mü ne verecekler

6.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    enflasyondan en fazla muzdarip kesim emekliler

çalışana yetmesede birşeyler yapıyorlar yine de

9000 gün bağkur ödemişim 5600 gün ssk ödeyenle aynı veriyorlar aşağı yukarı ..bir ton adaletsizlik de cabası
    12000 gün emekli sandığı, kesilen prim 3/1 10100 maaş neresi adaletli...
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

7.  Alıntı Originally Posted by Emilyo Butragenyo Yazıyı Oku
    Koy güneş panellerini tüm ülkeye dağıt enerjiyi. Enerjinin yüzde 50'sini burdan karşılasan ülke kurtulur.
    daha öncede yazmıştım yazınıza istinaden tekrarlayayım
    bacanağımın güneş tarlası var tekrar yatırım için prosedürleri bin bir güçlükle halletti geçen bir sene içinde sayın başkanımız recep tayip bey bir kararname büyük şirketlerin yanı daha çok beşli çetenin önünü açıp diğer bu tesisi yapacaklara çok büyük kısıtlamalar getirdi öncelikle o kararname kaldırılmalı yatırım yapacakların önünü açmalı .
    devlete eskiden 20 semt e enerji satıyorlarsa diyecekki arkadaşlar 13-15 semt e ürettiğiniz enerjileri alırım isteyen istediği kadar yapsın deyip yol vermeli yoksa bu kafayla enerji üretimi sıkıntılı

8. TL enflasyonu geçtim dolar enflasyonu bile ABD den çok çok fazla ülkemizde.Maşallah diyelim.

Sayfa 711/1005 İlkİlk ... 211611661701709710711712713721761811 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •