Sayfa 720/1005 İlkİlk ... 220620670710718719720721722730770820 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 5,753 - 5,760 arası.

Konu: Viop LI

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Bence 2023-24 rallisinin kralı bankalar olmayacak.

Bir zamanlar THY...Bir zamanlar ASELSAN oldu...

Bence başka bir dev lider olacak.

Un var-şeker var ama yağ yok...O olunca harekete geçer.
    Badem dünyasında ralli tek sektörle olmaz Mehmet Şimşeke izin verilirse sadece belli sektörlere katalizör olur bunlardan bir tanesi bankalar olur , 2.3 çeyrek kuş sırtlar 2023 3. çeyrekle tup ve çelikler devreye girer , holding tahtaları yabancının olmazsa olmazı ,
    sasa nın patronu ben yanliş yaptım derse badem spor oradanda destek verir yıl sonu pıst 100 7200 ler konuşulur .
    hangi tahtaya ne zaman yoğunlaşacaklarına kadar hepsi hesaplı bir tek seçim muhabbeti vardı oda bitince oyuna geri döndüler.
    hayırlı uğurlu olsun
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. işte buldum Bozkurt patron ...bunu 4h olanıda sabah çizmiştim ama dursun.. çok huylandırmayalm ons palalarını

Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    onsda haftalik grafikte takip ettigim sayim alttaki gibi .. sayim dogruysa once 1600 altna (a-c trendline) bir savrulma olabilir ... e dalgalari serttir .. grafik peryodu haftalik.. hatta sikistitilmis haftalik.. her zamanki gibi kesinlik yok. salt sayima guvenilip trade edilemez... olasilik var . en uygun olasilik bence bu sekilde. analiz gram altinla ilgili degil xauusd icin .. iyi aksamlar kolay gelsin.

Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

3. düş pıst 100 düş diyeyim bende dip işaretleyenler oldu sabah bakalım ne kadar doğru
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Benim gözler görmüyor sakata gelmeyelim
    Ayasofya abimin ayaklar yok, senin gözler görmüyor, benim de kulağın biri duymuyor...Ekip sağlam
    Kör topal ve sağır üc silahşör olduk voltranı oluşturduk gerisi kolay asdass
    Hamdım Piştim Yandım

SPOT da BofA ve ekibi satış tarafında, Ak ve İs Yatırım alıyor,

6. Ykbnk 12,12 yi dip işaretledim bende... Hedef fiyat yok, enflasyon ve yabancının ilgisi belirleyecek yıl sonu hedefini...

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    şimdiye dek yeryüzüne gelmiş, tarihin kayıtlarına geçmiş en güzel kadın Ava Gardner'dır...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

2016 yılına göre asgari ücret nerdeyse 10 kat artmış oldu, pekiiii borsa 10 kat artmış mı? Cevap hayır, şu anda en kötü 8500 olmalıydı, bence borsa ucuz kaldı ama bir de diğer çalışanlara ve emeklilere bakalım. Misal öğretmen o yılda 3200 civarı alırken şimdi 14 bin civarı beklenen zamla 22 bin alacak. Yani asgari ücrete göre öğretmen ve diğer memur maaşları erimiş. Borsaya içeriden, en azında ücretliden para girişi zor gibi. Umudumuz yabancıda..

Sayfa 720/1005 İlkİlk ... 220620670710718719720721722730770820 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •