Sayfa 747/1005 İlkİlk ... 247647697737745746747748749757797847 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 5,969 - 5,976 arası.

Konu: Viop LI

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Abka abi yarın saat 14 de 31 dene ceton atıcam makinaya, bana şimdiden başarılar dile
    Kaç şarjörün var Bozkurt abi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by rebelyus Yazıyı Oku
    5925 cok ufak long denemesi
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Abka abi yarın saat 14 de 31 dene ceton atıcam makinaya, bana şimdiden başarılar dile
    Şunu 30 -32 yapsan hayırlı olsun diyeceğim...

Cenabet rakama nasıl'' hayırlı olsun'' diyeyim

Bak ibreti alem oldu, bigshortum...31 kontrat poz. aça aça gitti...

3. Teb bugün de yeni vadeye short açmış. İlginç...

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Karakemal ,

bu bankalardaki uzun tahvilleri kısa tahvillerle değiştirme sadece özelleremi yarayacak ne diyorsun , özeller 3 gündür yeşil kamuya çakıyorlar
    tahvil swap nasıl yaparlar onu görücez, ama yarınki faiz kararıyla bi alakası yok şimdilik.. deutsche 20, jp morgan ve bofa 25, morgan stanley 20+5, demişler, goldman yüzde 40 demiş, temennisini açıklamış.. mehmet şimşek zamanında londra merrill lynch adına bu tür tahminler açıklayanlardan biri, onların dilini onlardan iyi bilir, hafizanım zaten kariyeriyle konuşuyor, eski goldmanlı.. ben olsam yaparım 25 geçerim, bu ekipten negatif sürpriz beklemiyorum

politika faizinin banka-müşteri arasındaki kredi sirkülasyonuna bi etkisi yok, bankaların rezerv para fonlama maliyeti olarak banka bilançolarına etkisi olacak esaslı olarak, bireyseli etkileyen etkileyen taraf nakit avans ve kmh maliyeti ve tüketici kredi faizinin yükselecek olması, bu da doğru bi hamle zaten, amaç iç tüketim talebini kırmak değil mi enflasyonu dğşğrmek için.. önden yüklemeli tek atış.. ama menkul kıymet tesisine ilişkin mekanizma, kkm vesair uygulamalara dokunulmamalı, çalışıyorsa kurcalama demiş atalarımız.. cari açığı da hedefleyen bi retorik koyulmalı ortaya- önümüz yaz, turist dövizi gelecek ayrıca petrol/emtia düşüş trendinde +faiz artışıyla tüketici talebi de törpülenir biraz, cari denge sağlanır.. cari dengenin iyileşmesi, spekülatif döviz talebini kırar, kur istikrara kavuşur, enflasyon yavaşlar..

5. Faiz artacak ama mevduat faizi düşecek. 1 ay sonra hatırlatın bu mesajı

6.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Kapandı mı bari?

bir ara -150 puanı kafaya yemiş.

Değil 3-5 kontrat 20 kontrattan aşağısı için yazmaya değmez..ALGIYA değmez.

Yapsın bir babayiğit şuradan 40 kontrat,görelim KARARLILIĞINI.hemen de ekstreyi göstersin ki inanalım..gerisi traş...ve algı
    En son biri bana ons dusecek deyince balik ye diye bisiler deyip ayarimi bozduydu. O dediginden beri onsta hic gitmediya.

Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Faiz artacak ama mevduat faizi düşecek. 1 ay sonra hatırlatın bu mesajı
    Olmaz diyemem.
    Hatta bana mantıklı geldi.
    Geçen 3-6-12 ay vadeli için oran sordum bir bankaya. (TL KKM için)

Sırasıyla 40 - 30 - 25 verdiler.

Sayfa 747/1005 İlkİlk ... 247647697737745746747748749757797847 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •