Originally Posted by
bezginbekir
Bu iş uzayabilir. Temmuz ayında olmazsa ağustos zaten tatil olur. Eylüle kalırız. Yine gecikirse bu kez yerel seçim var diye bekletebilirler. Artık olmaz demiyorum. Her türlü gecikme mümkün.Biz her gelişmeden umutlandık bugüne değin ama hala hareket yok. İmar çıksa bile hala baskıya devam edebilir. Nasıl bir belaymış. Uzun yıllardır bekliyorum. Neyse ki Portföyümün % 10 u bu hisseden oluşuyor da o kadar kafaya takmıyorum. Artık ucuz diye bu hisseyi almıyorum. Ne zaman alsam USD bazında pişman etti. Nisan sonu aldım en son yine pişman oldum. Artık ölü yatırım gözüyle bakıyorum. Bu saatten sonra almam ama tek lot da satmam. Yakarım satmam. Bakalım işin sonu nereye varacak. Biz burada inşaat sektörünün çakallarıyla uğraşıyoruz gibime geliyor. Basıt bir borsa işinden bahsetmiyoruz. Bu işlere vaziyet edecek olan müteahit veya herkimse artık bizi kurt kapanına almış gözüküyor. Şimdi de faiz artıyor inşaat sektörü öldü şarkısı çıkar. Valla kendi adıma kim ne derse desin tek lot satmam. Ha bugünden bakınca bu hisse alınmazmış onu anladık. Ama arttık aldık ve battık.Ayan arkadaşın dediği gibi bataklıktayız. Herkese sabırlar dilerim. Yapacak bir şey yok. Bu fiyatlara satamayacağımıza göre, bekleyeceğiz.
Yer İmleri