Sayfa 581/1003 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 4,641 - 4,648 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1. Ferrarisini Satışa Çıkaran Kenan Sofuoğlu 2 günde yüzde 18 zam yaptı!

Yabancı plakalı olan araç için 10 milyon 650 bin TL isteyen Sofuoğlu’nun aracının fiyatını 8 Haziran'da 11 milyon 250 bin TL, 9 Haziran’da ise 12 milyon 500 bin TL yaptı. Sofuoğlu, iki günde lüks otomobilinin fiyatına yüzde 18 zam yaptı.
    Kenan Sofuoğlu'nun aracı ilan sitesinde 'Ferrari SF90 Stradale Carbon Lift yabancıdan yabancıya satış' başlığıyla, 12 milyon 500 bin TL'ye satışta.

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3. Türkiye bana göre cari açığını asla kapatamayacak şu aylık cari açığa bakarmısınız bu ülkenin eğitim sistemi nitelikli insan yetiştirmiyor dini eğitim milli eğitim oldu nitelikli insan yetiştirmeyen bu eğitim sitemiyle nitelikli insanı bulamazsınız siz imamhatiplileri dekan yaparsanız insanlar bilimin kökünü kazırlar insanlar devlet memuru olmak için papağan gibi bir insan tipi ortaya çıkar ve bu gün geldiğiniz nokta çıkmaz sokak olur öncelikle suriyeliler acil gönderilmeli gıda ve konuttaki baskı kontrol altına alınmalı nitelikli ve aklı eren insanlar devlette görev almalı yargınız bağımsız olmalı tek adam sistemine son verilmeli arap parasıyla dövizi baskılamak zaman kaybı olur akıntıya karşı koyamazsınız yani Türkiye bu malum partilerle ve kişilerle bir yere varamaz zaten bu partiyle hem 50 yılını hemde mal varlığını kaybetti bu kriz çok acı olacak eskiler yanında sıfır kalır

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    bu durumda bayrama da 28 ile girmemiz mümkün
    kolay gelsin
    zaten istenen oydu

5.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Ferrarisini Satışa Çıkaran Kenan Sofuoğlu 2 günde yüzde 18 zam yaptı!

Yabancı plakalı olan araç için
    Eşinin (yabancı) üstüne alıyor, %300 vergi ödememek için.

Bakan Mehmet Şimşek : Ekonomi politikalarımız kısa vadede fiyat istikrarını ve makro finansal istikrarı hedeflemektedir. Bu hedeflere ulaşmada kararlıyız.

Merkez Bankası’ının dünkü açıklamasında da belirtildiği gibi bu bir süreçtir. Bu süreç kararlılıkla ve kademeli olarak yönetilecektir.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by blackman Yazıyı Oku
    Türkiye bana göre cari açığını asla kapatamayacak şu aylık cari açığa bakarmısınız
    kapanamayacak cari açık yoktur

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bakan Mehmet Şimşek : Ekonomi politikalarımız kısa vadede fiyat istikrarını ve makro finansal istikrarı hedeflemektedir. Bu hedeflere ulaşmada kararlıyız.

Merkez Bankası’ının dünkü açıklamasında da belirtildiği gibi bu bir süreçtir. Bu süreç kararlılıkla ve kademeli olarak yönetilecektir.
    Ülkede, enflasyonun doğru oranının .!!!
    Ne olduğu ortaya çıkmadan.!!!
    Merkez bankası ppk üyeleri .!!!
    Hala orada otururken.!!!!
    BDDK başkanının hangi zihniyette .!!
    Olduğu ortadayken.!!!
    Laf salatasıyla.!!!
    Bu işler yürümez.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 581/1003 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •